Merhaba kızlar nasılsınız akşam yemeği ne pişiriyorsunuz hiçbir fikrim yok sadece şuan aklimda olan brokoli Başka bilmiyorum çok kararsızım sizde böyle oluyor musunuz ne pişirsem ne pişirsem diye😂 mesela buzdolabının kapağını açarım bakarım bakarım ne pişirsem diye sonra geri kapatıyorum sonra geri açıyorum öyle yani😂😂😂
Yemek konusu
Aysenur_68 evinde ne var ki ona göre öneride bulunalım ben mesela brokoliyi karnabahar havuç flan fırınlayıp yoğurtla çok severim yanında ızgara tavuk balık olabilir
[silindi]
Aysenur_68 merhaba canım
Benim bu akşam ki menüm kremalı mantarlı tavuklu fettuccine en kolayından 5 dk hazır yanına da salata oh mis yeter😂
bisadekahve Evimde her şey var Allaha şükür
[silindi] Güzel fikir aslında afiyet olsun
Aysenur_68 şyi maşallah rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin🥰 geçen sebzeli tavuk spreyle haşlanmış makarnayı karıştırdık salatayla enfes oldun😍
Eşim bulgur pilavı ve et başlamayı çok sever yapabilirsin yanında salata veya cacık..
Bugun patlican kebabi ve meyhana pilavi var yaninda da naneli ayran fikir olsun canim
Aysenur_68 bende de öyle oluyor canım 😂 öğlen beni bı stres sarıyor en çok zorlandigim konudur yemek bulmak 😂 bugün tavuk tantuni , yayla çok çorbası var menümüzde
Aysenur_68 bizim evde yemek çok dert olmaz canım eşim sadece çorba salata yese daha çok minnet eder çünkü çok yer. Bu akşam makarna mantar soslu tonbalıklı makarna var en sevdiğimiz fikir olsun
bisadekahve afiyet olsun canim ❤️
ketenprenses Aynen guzel fikir🌿
19072021 oh afiyet olsun ☺️
Redrouge afiyet olsun canim 🤍
Tecrubekonusuyor Himm iyi👏
Aysenur_68 yeşil mercimek yemeği ile körili kremalı makarnayı shipledim bugün 😁
Aysenur_68 bende öyleyim belki 30 kere dolaba bakıp oturuyorum taa ki cok acıkınca aklıma bisey geliyor yapıyorum
Güveçte etli tava yanına bulgur pilavı ve cacık 🌸 o dolap kapağının dili yok ki kapat beni ne izliyorsun desin birgun cekicem sandalyeyi önüne açacam bir de kahve yapicam çünkü çok cekiyor kahrımı gariban 🤭🤭
[silindi]
Anilla offf menü şahane okuyunca iştahlandım sevdiğim yemekler.
Ellerinize sağlık afiyet olsun ☺️