• +18
  • Bir erkek cinsellikte nelerden hoşlanır

tugce_byr çekingen kadın zorla sahip olunuyormus hissi verir erkeğe bence 🤔 niye böyle davranıyorsunuz peki hoşuna gideceğini düşünerek mi?

tugce_byr Yani bence isteklerini açıkça dile getirmek, ilişkiyi başlatan taraf olmak ve ilişkide aktif olmak onların hoşlarına gidiyor bence, çünkü genelde kadinlar hep ilgi bekleyen taraf olur ama aslında erkekler de ilgi bekler. Bence normal hayatta olduğu olduğu yatakta da ne istediğini bilen biri olmak gerek diye düşünüyorum.

tugce_byr erkekler çekingen değil ilişkiyi yöneten kadından hoşlanır çekingenlik kısmı olarak değil ama hani cilve yapıp biraz nazlanırsanız hoş oluyor onun da fazlası yetti canım moduna giriyor

tugce_byr bende öyleydim ne yalan söyleyim karanlikta yapalım diyordum sonra düşündüm ki bu insanla ben ömür boyu yaşıcam illa görücek😂 neden çekinim ki kendimi bir saldım kocamın hoşuna gitmesin mii 😂 ne oldu böyle sana ne diyor 😂😂😂

tugce_byr eşim hiç ne sevdiğini söylemez, ben nasıl davranırsam onu seviyor gibi görünür ama biraz cüretkar davranınca daha fazla mutlu olduğunu görrüm. Çekingenlik bir yere kadar,ilişki de açık ve sınırsız olmak daha çok mutlu ediyor gibime geldi.

tugce_byr şöyle aslında biseyler yapmak söylemek inlemek çığlık atmak zorunda değilsiniz. Sadece o anı hissetmeye çalışabilirsiniz. Yani penetrasyon anında hislerinize odaklanın. Gözlerinin içine bakın eşinizin. Hafif gülümseyerek ritme uyun. Onu okşayın mesela. Bundan çekinmeyin. Dokunun eşinize. Oral sekse bakış açınız nedir bilmiyorum ama yapmayı teklif edin eğer istiyorsanız. Acemi olusunuz önemli değil yeterki isteyerek hissederek yaşayın. Sizde zevk alın böylelikle. Nefes alışverişinizi eşinizin kulağına doğru yapın mesela. Böyle ufak şeylerle başlayın. Çocuğunuz yada başka engel yoksa duşa girdiğinizde yanınıza çağırın. Size bakmasından falan çekinmeyin. Kafalarimizdaki mükemmel kadın, mükemmel seks algısını yıkıp kendi ilişkimize odaklandigimizda mutlu oluruz ❤️ hadi bu gece onu gerçekten sevdiğinizi hissettirin. Çıplaklığınızı tadını çıkarın 🤭

tugce_byr inanın hoşlanmıyorlaaar ben de çok çekingendim 4 yıllık evliyiim dün gece çekingenliğimi azda olsa yendim inanın daha zevkli daha farklı oldu sex

Panda güzel bir şey bu,sıkıntısız ilişki 😊

Miniminibirperi Cok tesekkur ler ne guzel yazmissiniz emek verip🌺 aslinda o ban oral yapmak istiyor ama ben musade etmiyorum sanki yapinca benden tiksinir gibi geliyor hep