tugce_byr çekingen sevmiyor eşim bende çekingenim sinir olur oyle davrandığımda
Bir erkek cinsellikte nelerden hoşlanır
Bal_kizin_annesi mesela ne gibi davranislariniza
tugce_byr dil hareketini sever yapamam. Içime gireceği zaman bacaklarımı kıstırıyorum girmeyince çekinme artik der ışığı kapatınca daha rahat olurum ama o acar 1 kaçt gün sexs yapmamissak seyimi görmek ister bacağımı kapatırım deli olur ayır iyice bacağını bakacam özledim der baktirmiyorsun der sınır olur
Bal_kizin_annesi eşinde baya bi açıkmış bu konuda cnm 😀insan utanır be o ne öyle 😂
2minikmucize yok normal hayatta utangaçtır ama yatakta tam tersi
tugce_byr çekingen kadın değil ama çekingen kadın rolü yapan azgın kadın iyidir 😉 biz seks esnasında çok fazla +18 konuşuruz eşim bayılıyor ben de seviyorum. Ama bazen rol yapıyorum o da biliyor, güya çekingen utangaç bir kız gibi 😂😂 sanki beni zorla ikna ediyor gibi, buna da çok azıyor erkekler. Ama ciddi manada bir çekingenlik varsa bu sorun olabilir.
tugce_byr cilgin seksi kiz oynarim ben🤪 belki de oynamam, kendimi yasarim bilemiyorum. Esimin gozlerine derin derin bakarim, o anin hissettirdikleriyle insanin agzi dudagi hareketleniyor👄👅 hosuna gider. Eger arkamin donuk oldugu bir pozisyondaysak parmaklarini yalarim, oral gibi. Boynunu, kulaklarini operim. Sever🦸🏻♀️ Bence erkekler cekingen kadinlardan hoslanmaz. İsini bilen, atilgan, hareketli kadinlardan ve edepsizliklerden hoslanirlar🤪