Bir erkek cinsellikte nelerden hoşlanır
tugce_byr onlar bendede var ama ozguven önemli bird eşinin sana ne kadar güzel oldugunu soylemeli. ben kendimi güzel hissediyorsam sebebi eşim
Ben de 21 yasndayim bir oğlum var dokuz ayına giricek 45 kglum kilom yok ama çatlaklarım çok aşırı derece de var sırtım da dahi leke leke gibi kaldı kasıklarım göbeğim bacaklarım göğsüm bnde öyleydim o şekilde davranıodum islikide vücuduma baktirmiyordum ama bir gün farkedip sen benm çocuğumu dogurdun bunlar senin oğlunun sana hediyeleri utanma saklama kendini benden dedi heode derdi ama ben şimdi şimdi sevmeye başladım kendimi hiç utanmam çekinmem bende çok çekingendim ama baktım olmuyor bir jenara bıraktım o şekilde daha iyi oluyomus onu gördüm sende dene sev kendini❤️🌼
tugce_byr amin hadi bakalım 😁
tugce_byr aynen valla sevmiyorum ya ben onu😅
tugce_byr çekingen sevmiyor eşim bende çekingenim sinir olur oyle davrandığımda
Bal_kizin_annesi mesela ne gibi davranislariniza
tugce_byr dil hareketini sever yapamam. Içime gireceği zaman bacaklarımı kıstırıyorum girmeyince çekinme artik der ışığı kapatınca daha rahat olurum ama o acar 1 kaçt gün sexs yapmamissak seyimi görmek ister bacağımı kapatırım deli olur ayır iyice bacağını bakacam özledim der baktirmiyorsun der sınır olur
Bal_kizin_annesi eşinde baya bi açıkmış bu konuda cnm 😀insan utanır be o ne öyle 😂
2minikmucize yok normal hayatta utangaçtır ama yatakta tam tersi
tugce_byr çekingen kadın değil ama çekingen kadın rolü yapan azgın kadın iyidir 😉 biz seks esnasında çok fazla +18 konuşuruz eşim bayılıyor ben de seviyorum. Ama bazen rol yapıyorum o da biliyor, güya çekingen utangaç bir kız gibi 😂😂 sanki beni zorla ikna ediyor gibi, buna da çok azıyor erkekler. Ama ciddi manada bir çekingenlik varsa bu sorun olabilir.
tugce_byr cilgin seksi kiz oynarim ben🤪 belki de oynamam, kendimi yasarim bilemiyorum. Esimin gozlerine derin derin bakarim, o anin hissettirdikleriyle insanin agzi dudagi hareketleniyor👄👅 hosuna gider. Eger arkamin donuk oldugu bir pozisyondaysak parmaklarini yalarim, oral gibi. Boynunu, kulaklarini operim. Sever🦸🏻♀️ Bence erkekler cekingen kadinlardan hoslanmaz. İsini bilen, atilgan, hareketli kadinlardan ve edepsizliklerden hoslanirlar🤪