lkmelms Rumyz Ya eşim çok keyif alarak boşalıyor onu öyle görünce ruhsal orgazma ulaşıyorum ben de, çok bayılarak yapmıyorum ama o zevk aldığı için yapıyorum 😂😂 yapmaya niyetin varsa baharatlı yemek yediği zamanları seçme çok garip oluyor ağzın 🤭🤭😂😂😂😂
Rumyz lkmelms yok kız yapmam ben yani eşimde istemediği şimdiye kadar zaten midem çok hassas şuan bebek için yaptımızda bile miğdem kalkıyor 🥰 onu asla yapmam zaten 😀😀
Rumyz lkmelms aynen şanlıyım bu konuda kendiside cok titizdir bu konuda oda istemez😀 şükür ki darısı size😀
TombulHatun loriloriiii sizden gaza geldim regl olmama rağmen kocama bu teklifi yaptım. 3.5 senwlik evliyiz ilk defa geçen ay bi gün bunu yapmak istiyorm dedi olmaz demiştim. Gaza geldim adam havalara uçtu arıyo sen ciddimisin bak kandırma beni diye 😀😀😀😀😀
Deleted9 loriloriiii tut ağzında macun gibi çalkala ve tükür onu beybi😅 şaka bi yana istersen yut istersen tut ve git at lavaboya erkekler bayılır tabi no diyeni duymadım görmedim bugüne dek ☺
Bircocukannesi_ loriloriiii ne yaptiysan haber et ama ben asla asla oyle bisey yapamam yapmam igrencc hemen kusarim benn o anda😂🤢🤮🤮
buralardayenibusely aynenaynenn saçmalamayın ona bakarsanız aaa a insan eşini şey yapar mı 😂😂😂😂😂 saygısı yoktur eşini şeeedenin
Masalmisali loriloriiii bi kez yanlışla eşim tutamadi kendini az bisey ağzıma geldi öğüre öğüre bi hal oldum çok iğrenç bir tadı var ve kokusuda kötü lac kez dislerimi ve dilimi fırçalamıştım olcem sandım 3 damla şeyden 🤢🤮 yapabilene helal olsun valla 🤝
buralardayenibusely loriloriiii dizlerinin üstündeyken yap ağzındakileri de göğsünün arasına dğru dök :)
aynenaynenn buralardayenibusely 🤣🤣🤣 insan sevdiğini s*ker derler giz ama tadi kötü ya kokusu falan , ne bileyim bence sexin de sınırları olmalı baciko
buralardayenibusely aynenaynenn aynenaynenn tabiki kişiden kişiye değişir :) sınırları uçları yalanlar var anam anam anam neler neler 😂😂😂