Ozge49595 Elimust yatak odası dışında yapmıyoruz esim günah ben başka yerde yapmam diyo namusum esimi başka odalarda yapmam sanki karım değilsin diyo ya ne alaka ne alaka diye bağırasım geliyor😁
Afra2020 Ozge49595 bu adam gargamel gibi, mavi sakal gibi bişey herhalde🤦 tövbe yarabbi böylelerini top gibi sektireceksin duvarda😤çarpa çarpa salak edicen😒
Astalavistabeybi Elimust Muftak nedir yavruşum ekmek kırığının üstünde yaparsınız ağzınız burnunuz kayar yapmayın 😂😂 Yatak odasında yapıyoruz bazende oturma odasında
bisadekahve SansursuzKadin benim de en sevdiğim bide yerde belimin altına yastık koyup bacaklarımı iki kanepeye koyarak açarım oovvv adam en derine iniyor böyle olunca 😍🔥🔥
Krgn bisadekahve bu bel altına yastık koymayı deneyemedim merak ediyorum.yani biraz problemli bir hayatımız var.2 kanepeye nasıl koyuyorsun ayaklarını anlamadim kız.tam.anlat.bizde nasiplenek😂
bisadekahve Elimust oğlum bizim odaya hakimiyet kurduğu için bize de banyo oturma odası antre kalıyor şöyle ki oturma odasında yerde anterde duvarda banyoda Allah ne verdiyse yapıyoruz 😂😂
Elimust bisadekahve ben banyoda pek sevmiyorum malum banyo kucuk olunca ha arada oluyoda genelde gene salonda bitiyo ıslak ıslak salonda devam yapiyoruz guzel oluyo 😂😂😂
bisadekahve SansursuzKadin bence de zevkin Nirvana’sı bu misyoner dogyy kucakta olmak hepsi bu pozisyonun getir götürünü yapar 😂
bisadekahve SansursuzKadin ben acı çekmiyorum da çok uzadığında zevk almıyorum ben ilişki sırasında öpüşmek dokunmak koklamak istediğimden bu pozisyonu boşalmaya yakın isterim ama yerdekini onunla başlayıp onunla bitsin derim 😂😂