incilikaftan var var 😂
Spiralin ipleri 😋
Cileklikek6 nasıl ya bunu da ilk defa duydum 😱😱
- Düzenlendi
Canım birincisi hiçbir korunma yöntemi %100 korur diye bişey yok ihtimal hepsinde var. İkincisi adet uzar kanama cok olur vs kişiden kişiye değişir. Benim adetim 4 gün falan sürüyor artı o kadar kanamam olmuyor aynı eskisi gibi. Bide ilişki sırasında ağrı veya hissetme asla yok. Diğerlerine göre en rahatı bence. Dediğin gibi bende hapla uğraşamam, birkaç ayda bir iğne yaptıramam, geri çekilme zaten korunma yöntemi değil ona hiç hiç güvenemem en güzeli spiral dedim 40 ım çıktı gitti taktırdım. 3. Senem oldu cok şükür hiçbir sıkıntım yok ne adet zamanlarında ne ilişki sırasında nede normal günlerde
Taktır derim büyük rahatlik pişman olmazsın
Nefedukaa merhaba ben spiral kullaniyorum ama ayriyetten geri cekilme yapiyoruz. Sizdemi o sekilde korunuyorsunuz ben icime bosalmadigi halde esim korkuyorum 🤭
kakaolubiskuvi merhaba :)) hayır. Hiç geri çekilmeyle korunmuyoruz. Sanırım birazda takan doktora bağlı. Ben başka bir doktora kontrole gittiğimde kim takti cok güzel takmış sıkıntı yaratmaz bu demişti. 3 senedir hiç ek olarak korunmadık. Bi kaza falan olmadı şükür bu saatten sonra olsa da kabulüm ama yine de seneye çıkarttırmayın düşünüyorum 2. Çocuk icin hayırlısı bakalım 😍
Cileklikek6 benimde bugün ilişki sırasında agrim oldu sanki o seyi hissettim kaydi mi diye korkuyorim ama birsey olsa esmde hissederdi bilemedim
- Düzenlendi
Nefedukaa ozelde mi taktirdiniz kontrollerde ne ile baktılar iliski sirasinda ve sonrasında agriniz oldu mu
Nefedukaa benim 15 gun oldu bugun iliski sirasinda agrim oldu acaba kaymismidir
cns35kpk bazilari adet olmadan da takıyor
Kahvehatunu aaayyy bir ara vardı böyle duyumlar şehir efsanesi miymiişş
Loveislove devlette taktırdım. Kontrole ultrasondan bakıyorlar. Hayır agrım falan olmadı ama 15 gün yeni Ağrıda olabilir kayada bilir muayene ol icin rahat olsun
Birsusamannesi bilmiyorum 😅
Pembetilki merak ettim bende taktirmak istiyorum spral varken icinemi bosalinio esim oyle dioda ben anlamadim
Nefedukaa igneyi koldan vuruyorlar degilmi
cns35kpk 😂😂😂😂