• +18
  • bakın heleee dayanamıyorum söylemem lazım

• [silindi]

gari bayanlar az bi bakın hele 😂😂gülmek yok ama 😑🙈dogum yapalı 4 ay oldu benim şeyiimi yanlıs dikmişler herhalde😁😁ciddiyim bak 40 gün bakamdım zaten 40dan sonra aynada baktım ki ne gmrim dudakların biri var sallanıyoo öbürü yokk🙄😁😁 öfffff gülüyom ama normal dogum yapan böyle olan varmı öbür dudagım nerde yaa🤦🏻‍♀️

[silindi] kz ne diyn bi tarafi
    Dikiliyor ya hani belki gerginlik olmustur sonrq duzelir yani😂 bende normal dogum
    Ama
    Oyle bisey yok

[silindi] 😂😂😂😂gerçekten doktor dikememiş olabilir bence doktoruna görünmelisin gerekirse düzeltsin

• [silindi]

Miskin gidicm de kınusmamı hazırlamadım direk seymi desem afedersiniz şeyimi yanlıs dıkmıssinz de yada dudağımın biri sizde kalmıs galıba mı desem😂😂😂

• [silindi]

Nietzsche tek dudak la gezen ilk insanım herhal 😂😂gül gül 😂

• [silindi]

Miskin yaaaa öyleyim 😂adamın daha haberı yok biliyon mu ışığı actırmadan yaptırıyom görunce soka uğramasın 😂😔

[silindi] doktorunuza vajende değişiklik var epizyo dikişte bir problem mi var acaba diye sorabilirsiniz bu sizin için önemli eğer bir hata varsada düzeltir geçmiş olsun 🙏🏻

• [silindi]

Bezelyelipilaavv hahahaaa😂😂😂deme öyle zaten nickim yüzünden kendımı nurı alco gibi hissediyorum 😂bide dudaksız denmesn😂 gidicm bacımda doktora nası diycgmi bilmiyorum 🤷‍♀️

[silindi] doktora. Gorun. Canm. Ya cok acılmadan olur o. Genelde. Dıkme. Hatasi olsa. Ikısıde yapısır😂😂

[silindi] evet genellikle yani bende pyle sol taraf ama dudaklarla ilgili bir ksim degil ki dogum yeri bence cok dikmisler ama yinede sen bilirsin bir git icin rahat etsin 😂