bakın heleee dayanamıyorum söylemem lazım
- Düzenlendi
[silindi] 😂😂😂😂gerçekten doktor dikememiş olabilir bence doktoruna görünmelisin gerekirse düzeltsin
[silindi] 🤣🤣🤣 valla guldüm yaa kusura bakma kiz öle bisey nasil olur bende normal.dogum yaptim ama öle bisey yok
[silindi]
Kimsemkimimyaw nası simdi tek tarafımı dıkıyorlar 🙄🙄bnm 17 dkiş vardı boyunam diktiker anam😂
[silindi]
- Düzenlendi
KirmiziOjeli ne diyim doktora şeyimi yanlıs diktiniz dudagımın biri yokmu diyim😂😂
[silindi]
Sessizhatun acep koptumu cok ıkınmıstım😂
[silindi]
Miskin gidicm de kınusmamı hazırlamadım direk seymi desem afedersiniz şeyimi yanlıs dıkmıssinz de yada dudağımın biri sizde kalmıs galıba mı desem😂😂😂
[silindi]
Nietzsche tek dudak la gezen ilk insanım herhal 😂😂gül gül 😂
[silindi]
Miskin yaaaa öyleyim 😂adamın daha haberı yok biliyon mu ışığı actırmadan yaptırıyom görunce soka uğramasın 😂😔
[silindi] dudaksız diye lakabin oluyomuş 😆😀 canim doktora bi git. Benim 2 dogumda sezeryandı
[silindi] yawww cicdiviyoyum😆
[silindi] doktorunuza vajende değişiklik var epizyo dikişte bir problem mi var acaba diye sorabilirsiniz bu sizin için önemli eğer bir hata varsada düzeltir geçmiş olsun 🙏🏻
[silindi]
Bezelyelipilaavv hahahaaa😂😂😂deme öyle zaten nickim yüzünden kendımı nurı alco gibi hissediyorum 😂bide dudaksız denmesn😂 gidicm bacımda doktora nası diycgmi bilmiyorum 🤷♀️
[silindi] evet genellikle yani bende pyle sol taraf ama dudaklarla ilgili bir ksim degil ki dogum yeri bence cok dikmisler ama yinede sen bilirsin bir git icin rahat etsin 😂
[silindi]
deleted77 gidcm p.tesi normal dogum herkes yaptı ama bi dudagı kaybolan ben olmusım🤦🏻♀️💆🏻♀️
[silindi] evet aşko çaldığın o dudağı yerine koy lütfen de 😂