incilikaftan ZRaporu ne güzel düşünmüşsünüz ama kızım çok küçük evlilik için tekrar hazır değilim, mesleğime odaklıyorum kendimi, eğer eşimde ilerleyen zamanlarda düzelme olursa tekrardan onunla evlenirim.
ZRaporu incilikaftan bu konuda bakış açısını sevdim severek ayrılmışsınız biraz ama 🥲 güzel ayrılmışsınız o kadar kötü boşanma hikayeleri görüyorum ki gerçekten sizin durumunuz çok hoşuma gitti ❤️
incilikaftan ZRaporu eğer eski eşimle evlenemezsem de görüşmeye devam edicem ne kadar annesi bensem babada o 😇 aşkım canım cicimi kaldiricaz sadece
Sedaa Aysenur_68 genellikle gülüm der. Hayatım canım bebişim felanda der ama en cok gülüm kelimesini kullanır 😃 hatta kaynanamda bana Ahmetimin gülü der 🤭🤩 ciddi ortamlarda seda hanım der 😎
Kbranur65 Aysenur_68 genelde hayatım der avrat der hatunum der canom diyor yatağa çekmek için kari der 🤣🤣
Lagosiyawo Aysenur_68 ASKİM klavye hatası değil aynen bu şekilde askimmm diye bağırıyor bazen arkamdan tatlı bi tebessüm oluyor tabi görenlerdede 🤣 yazınca pek anlaşılmıyor ama söylerken görmek lazım
incilikaftan ZRaporu kötü ayrıldık hemde bayağı ama ben hep şunu hatırlattim ikimize de yarına çıkıcağımız ne malum ?🥺
ZRaporu incilikaftan anladım canım neyse bundan sonrası çocuğunuzun mutluluğu için sağlıklı bir şekilde ilişkiyi devam ettirmek anne baba olarak en önemli göreviniz. İnşallah böyle devam eder hep 🙏🏼