incilikaftan ZRaporu eğer eski eşimle evlenemezsem de görüşmeye devam edicem ne kadar annesi bensem babada o 😇 aşkım canım cicimi kaldiricaz sadece
Sedaa Aysenur_68 genellikle gülüm der. Hayatım canım bebişim felanda der ama en cok gülüm kelimesini kullanır 😃 hatta kaynanamda bana Ahmetimin gülü der 🤭🤩 ciddi ortamlarda seda hanım der 😎
Kbranur65 Aysenur_68 genelde hayatım der avrat der hatunum der canom diyor yatağa çekmek için kari der 🤣🤣
Lagosiyawo Aysenur_68 ASKİM klavye hatası değil aynen bu şekilde askimmm diye bağırıyor bazen arkamdan tatlı bi tebessüm oluyor tabi görenlerdede 🤣 yazınca pek anlaşılmıyor ama söylerken görmek lazım
ZRaporu incilikaftan bu konuda bakış açısını sevdim severek ayrılmışsınız biraz ama 🥲 güzel ayrılmışsınız o kadar kötü boşanma hikayeleri görüyorum ki gerçekten sizin durumunuz çok hoşuma gitti ❤️
incilikaftan ZRaporu kötü ayrıldık hemde bayağı ama ben hep şunu hatırlattim ikimize de yarına çıkıcağımız ne malum ?🥺
ZRaporu incilikaftan anladım canım neyse bundan sonrası çocuğunuzun mutluluğu için sağlıklı bir şekilde ilişkiyi devam ettirmek anne baba olarak en önemli göreviniz. İnşallah böyle devam eder hep 🙏🏼