[silindi] bittercikolata senin bu yazıyı ekran resmı alıp adını karalayıp attım mk hemen kalktı bu nedemek simdi🙄🙄🙄 niye kalkarki okurken
Laledmrrr DramaQueen ya ilişkide zevk esnasında bile olsa o kelimeyi bana dese üzülürğm kızarım diye düşğnüyorum bilmiyorum birtürlü böyle sözlere alışamadım ilişkide sizi yadırgamak için söylemiyorum sadece nenileyim kendime bu sözü yediremiyorum🤦🏻♀️
Laledmrrr Pembeoje34 herşeyi yaprız ama söz kısmına geçemedik daha ya😂utanıyorum konuşamıyorum birtürlü
Portakallikahve Pembeoje34 çok konuşmayız biz Gir içime, çok iyi, g.tün çok güzel gibi kısa şeyler söyleriz. Doggy ve benim üstte olduğum pozisyonlar fav 🤌🏻
sosyals bizde böyle seyler konusuruz ama or.sbunum falan demedim hic acaba yanlis anlarmi diye dusundum sizce soylesem mi
Bal_kizin_annesi bittercikolata eşimde benden bunları konuşmak ister ama ben diyemoyrujm cekiniyorum. Yengem der hep disarida hanımefendi yatakta oruspu olacan. Erkekler yatakta oyle ister derdi ama yatak kısmındada hanımefendi kesiliurum 😂😂😂diyemoyurm ama deneyecem ins.
bittercikolata Bal_kizin_annesi Hahaha o cümleyi hep duydum ben de inan 😂 yavaş yavaş başla söylemeye birden acılınca adam diyecek ne oluyo 🙈🙈
buralardayenibusely Bal_kizin_annesi yavaş başla erkeğim işte böyle devam et de inle bi dahaki sefere açıl