Ozge49595 ayy bizimde bazen öyle oluyo sinir oluyorum
Söz ve zevk 😍
bittercikolata of bu sözleri duyduktan sonra bosalmamak imkansız diye düşünüyorum 🤣
TombulHatun o da güzel 😊🤭
leyloshumos aman zevkin doruklarına varınca susmayin
[silindi]
- Düzenlendi
bittercikolata senin bu yazıyı ekran resmı alıp adını karalayıp attım mk hemen kalktı bu nedemek simdi🙄🙄🙄 niye kalkarki okurken
[silindi] zevke gelmiş
[silindi] naptin peki indirseydin canm
[silindi]
Pembeoje34 indirdim de gelsım 😂😂😂
Sen benim o.spumsun der sana hastayım der en sevdiğimiz doggy ve 69🤣
Pembeoje34 cok sinir bozucu bi durum bu etkenler bi bok bilmiyor
Pembeoje34 herşeyi yaprız ama söz kısmına geçemedik daha ya😂utanıyorum konuşamıyorum birtürlü
DramaQueen ya ilişkide zevk esnasında bile olsa o kelimeyi bana dese üzülürğm kızarım diye düşğnüyorum bilmiyorum birtürlü böyle sözlere alışamadım ilişkide sizi yadırgamak için söylemiyorum sadece nenileyim kendime bu sözü yediremiyorum🤦🏻♀️
Pembeoje34 çok konuşmayız biz
Gir içime, çok iyi, g.tün çok güzel gibi kısa şeyler söyleriz. Doggy ve benim üstte olduğum pozisyonlar fav 🤌🏻
[silindi] oo güzel gectimi
bizde böyle seyler konusuruz ama or.sbunum falan demedim hic acaba yanlis anlarmi diye dusundum sizce soylesem mi
bittercikolata eşimde benden bunları konuşmak ister ama ben diyemoyrujm cekiniyorum. Yengem der hep disarida hanımefendi yatakta oruspu olacan. Erkekler yatakta oyle ister derdi ama yatak kısmındada hanımefendi kesiliurum 😂😂😂diyemoyurm ama deneyecem ins.
sosyals siz degil kocanız size diyecek
Bal_kizin_annesi Hahaha o cümleyi hep duydum ben de inan 😂 yavaş yavaş başla söylemeye birden acılınca adam diyecek ne oluyo 🙈🙈
- Düzenlendi
Benim küçük oruspum der bazen de benim güzel karım der ben de erkeğimmmm derim coştururum onu 😄😍 Götn çok büyük diyor sıkıyor falan. He bi de sevişiyoruz sonrasın da gel de bi skiyim seni diyor. Çok tatlı söylüyor ya yiyesim geldi onu şuan ahh canım kocamm 😂