Lale-Lale Arkadaşlar ben evliyim. Bazen nefsime dayanamıyorum mastürbasyon yapıyorum. Çok pişman oluyorum tövbe ediyorum. Adet dönemlerine yakın yine canım istiyor yine yapıyorum. Kaç kere tövbe bozdum. Kendimi çok günahkar hissediyorum. ### Neyapmalıyım. 🙄
incilikaftan Lale-Lale ya ne alaka cinselliği dine çekmek. Mastürbasyon da bir ihtiyaç, 31 çekmek de günah o zaman elleri günaha mö giriyor diyecez
2zlerim Lale-Lale canım eğer keyfi yapıyorsan günah kendini tutamıyorsan açlık tavsiye ediyorum açlık oruçları her derde deva tabi irade önemli her şey beyinde bitiyor kendini öğrenen insan şu vücuduna dinletemeyeceği söz yok ha tövbedende vazgeçme biz iradesi zayıf kullarız ayrıca günah mı çok saçma lafıda beni kırıyor bu din sahipsiz değil herşeyin ilmi var ve kabul edemediğim şeyler saçma olmuyor maalesef
Lale-Lale Barbie- ya çok araştırdım günah diyen de var değil diyen de. Sizce neden günah değil açıklar mısınız 🤔
Barbie- Lale-Lale Ben;Din kisvesi altında kadınlara kısıtlama getirilmesine karşıyım… kadın da insan.. ona da ihtiyaç.. erkek yapıyor normal kadın yapıyor günah.. erkek yapar yok tek nefsi var zırvalıkları..
Lale-Lale incilikaftan evet öyle düşünenler de var sonuçta zina işlenmiyor gibi düşünenler de var öyle düşününce günah değil deniyor. Ama araştırdım Kur’andan ayetlerle örnek vererek günah diyenler de var 🤔🙄
Martiiii incilikaftan cinsellikle dinin bir alakasi olmasaydi analda gunah olmazdi.dini ogrenin biraz.ayrica malesefki oteki dunyada erkek bayan ayri olmadan elleri hesap soracak
SansursuzKadin gunahtir illaki Şöyle durumda yapilabilirmiş bitek Evli degilsin zina yapmak istemiyosn ve cok azdin o zaman yapabilirmişsinnn amaaa napak ölekmi 🥺
Lale-Lale SansursuzKadin yaa tövbe ediyorum ama özellikle adet dönemine yakın tutamıyorum kendimi çok pişman oluyorum sonra 🥺 artık tövbe etmeye bile utanıyorum
Met SansursuzKadin evliysen ihtiyacin karsikanmiyorsa zinaya dusmekten Daha mj iyidir sanki ama Gunah diyen cok ama dusunce cinselligi rabbim verdi hatta araplarda bunun olayi daha cok donuyor gunah denmesin diye
incilikaftan Lale-Lale herkesin düşüncesine saygı duyarım, hayata ibadetlerimizi de yerine getirip salih amel olmamız isteniyor ama bence böyle Ufak pürüzlere takılma.derim 😘
Lale-Lale SansursuzKadin öyle çok şükür ama tövbe edip bu durumu tekrarlamak istemiyorum dalga geçiyomuşum gibi geliyor. Ama istemsizce aklıma düşüyor ve kendime engel olamıyorum 🥺
Hayat_ SansursuzKadin evet tovbe kapisi aciktir ama tovbe ettikten sonra da o gunahi birdaha islememen lazim. Eger gerileyen tövbende samimiysen o gunahi birdaha yapmaman gerekiyor. Kıyamete kadar tovbe kapisi acik diye haram olan seyleri yap yap tovbe et olmaz ki akıl dışı zaten bu
2zlerim Lale-Lale yemeni düzenliyceksin yarın detaylı anlatırım canım özelden bebeklerim uyudu uyumam gerek
Lale-Lale SansursuzKadin tek benim olmamam günah olmadığı anlamına gelmiyor ki. Belki saçma gelecek ama kendimi eşimi aldatmış gibi hissediyorum bazen 🥺