Cikolatali-waffle en korktuğum bende daha veremedim bilmiyorum kaç kiloyum 80 varmıyımdır ki 84le doğurdum daha tartılöadım 41 gün oldu
Hanımlarrr acillll
İlk zmnlar süt korur derler
Tecrubekonusuyor ahh ahh keşke 80 olsam 90 lar çok fenaa obez gibi😭 varsındır daha da azdır bence ben 107 ile doğuma girdim şimdi 94 üm
Brvnonk ya inşallah öyledir canım
Cikolatali-waffle Bi yıkasaydın iyice 🤷🏼♀️
Cikolatali-waffle cerazette kulan regl olana kadar emzirenlerde kullanabiliyo ben öyle yapmıştım
Cikolatali-waffle artık sizi ekrana işetcem kızz😂😂😂 negatif pozitif mi diye
Cikolatali-waffle pardon bilmediğim için soruyorum 40ım çıktı yarın ilaç alıcaktım dediniz ya emzirmiyormusunuz
Yada emzirirken kullanılabilen bir ilaç var mı? (doktor ilaç kullanımı için bebeğin ek gıdaya başlaması gerek demişti, bende emziriyorum o yüzden sordum) Birde daha ye i doğum yapmışsınız yumurtlama düzenli olmadığından çok düşük olacağını düşünüyorum gebeliğin takmayın kafanıza
Cikolatali-waffle benim arkadasm öle hamile kaldı
Cikolatali-waffle kesinlikle süt koruyor inancına kapılmayın ve ertesi gün ilacı kullanın doktorunuza sorarak (hemşireyim😇♥️)
Denizkiziii emzirirken cerazette diye bi ilaç var onu kullanabilirsiniz ben onu kullanıyorum ki başka bi ilaç da yok bir tek bu
Birsusamannesi hemen ayağa kalktım duşa girip yıkadım ama yine de ne bileyim
ikraninannesii ya doktorum verdi şşte yarın başlıcaktım ona ama iştah artması vs yapıyor mu bu hap?
incilikaftan 1 ay sonra belli olur zaten en geç paylaşırım burda ben ettim siz etmeyin diye 😁
Denizkiziii yok canım cerazette var doktoeum kendi verdi bizzat emzirirken kullanılır diye
Elif_nur01 o ertesi gün haplarıni içince 1 hafta emzirmeyin yazıyor nette doğrumu acaba? Bebeğim daha çok küçük mama versem sütüm kesilir sağma makinem yok artı çocuk mamaya alışır 1 haftada🤷🏻♀️
Elif_nur01 iştah artması yapıyor mu acaba
Cikolatali-waffle valla pek bilmiyorum çünkü benim normalde de iştahım açık 😂😂😂
Cikolatali-waffle onu bi doktora sor kuzum
Cikolatali-waffle kan testi verirsen eğer hemen belli olur aşkımmm 😂😂😘