Dudukluklavye SansursuzKadin eşinin sana ne yapmasından hoşlanıyosun en çok tüyo ver şunu kesin deneyin dediğin durum nedir sex sırasında🥰
kanatsiz_melek @SansursuzKadin Nasıl bosaliyorsun fışkırıyor mu yoksa rahatlık mi geliyor sence bu işin doğrusu ne 😂
SansursuzKadin kanatsiz_melek cok uzun sürerse fiskirir ama oyle dolu dolu degil yani öyle olamaz😆 normalde akar boyle yavas yavas sakince 😆
Dudukluklavye incilikaftan gözü gönlü açılmıştır gördüyse de😂 biz tayinciyiz eşimin görevi için burdayız hiç takmadım gördüler mi görmediler mi😂🤷🏻♀️
Olivetti Nietzsche insanın hafızası ne kadar zayıf olursa olsun yattığı kişileri unutamaz diye düşünüyorum 😂😂😂
Nietzsche Olivetti senin hafızan iyi olduğu için anlayamazsın,zorluyorum gelmiyor 😂doğumdan sonra çok fena gitti . Belki de gelmek istemiyordur 😂görende sayısız sanacak 😂
Elif367elif Lavinia_ Kapıyı kilitlemiştik 😂 nişanlıydık o zaman 2 hafta küslüğün ardından orda barışmıştık e ateşle barut yn yana gelince 😂😂🔥🔥
Lavinia_ Elif367elif en güzel anılar da hep ya sevgiliyken ya bekarken oluyor yaa evlenice de oduna dönüyorlar 😂😂