Tecrubekonusuyor SansursuzKadin yes beybi bakma bu fena hallerime burda hacı hoca takılırım ben dışarda baya kapalı bir kadınım dışardan görsen demezsin bu kadın böyle azgın cilveli fanfini finfon
Olivetti kaç kişiyle birlikte oldun evlenmeden önce 🤓🤓 ve özlüyor Musun bekarlığı ???😂😂😂 cevap verebilecek olan var mı asgagaha 😂
bittercikolata Olivetti Ben veriyim 😂 sadece eşimle birlikte oldum sevgiliyken, bekarlığı özlemiyorum ya evlilik harika bisey cidden 🥰❤
SansursuzKadin Olivetti ozlemiyorumm cunku kocami cok seviyorummm💙💙💙 kac kisi hic saymadım bereketi kacmasin😆😆
bittercikolata Lavinia_ Kız valla olmadı değil oldu tabi de saat gece 3 falandı bi de başka bi sehirdeydik tatilde 🙈😂
Dudukluklavye SansursuzKadin eşinin sana ne yapmasından hoşlanıyosun en çok tüyo ver şunu kesin deneyin dediğin durum nedir sex sırasında🥰
kanatsiz_melek @SansursuzKadin Nasıl bosaliyorsun fışkırıyor mu yoksa rahatlık mi geliyor sence bu işin doğrusu ne 😂
SansursuzKadin kanatsiz_melek cok uzun sürerse fiskirir ama oyle dolu dolu degil yani öyle olamaz😆 normalde akar boyle yavas yavas sakince 😆