@SansursuzKadin Nasıl bosaliyorsun fışkırıyor mu yoksa rahatlık mi geliyor sence bu işin doğrusu ne 😂
🔥🔥Bugün Sorular Sizden ❤️❤️
SansursuzKadin aaaa beni de etiketlememişsin aşk olsun
Lavinia_ Kesinlikle bebisimm 😁😁
Dudukluklavye komşu görmedi mi kız 😂😂her mahallede bir meraklı melahatlar olur
Lavinia_ eşimin dayısının evi 😂 yan odamızda kız isteme vardı evde belki 30 35 kişi 😂🤷
Elif367elif bu ne cesaret yığıdım 😂 kiz nasıl korkmadın biri gelib görür diye
Olivetti Sadece eşim 🌼🙏 bekarlığı bazen çok özlüyorum tabi
Lavinia_ Kapıyı kilitlemiştik 😂 nişanlıydık o zaman 2 hafta küslüğün ardından orda barışmıştık e ateşle barut yn yana gelince 😂😂🔥🔥
Elif367elif en güzel anılar da hep ya sevgiliyken ya bekarken oluyor yaa evlenice de oduna dönüyorlar 😂😂
Lavinia_ Genellikle o zamanlar evet eski anıları canlandırmıyo değiliz ama ilki gibi olmuyo 😂
Elif367elif biz hala iki cilginiz 😂 bazen dişarda sevgili gibi buluşmalar mı dersin 😂😂
SansursuzKadin en sevdiğin pozisyon ve seks oyuncağı hangisi🤪😆
Lavinia_ en güzeli işte bir kere internette okumuştum bende ypayım dedim. Eşme işteyken mesaj attım çıkınca sevgiliyken buluştuğumuz yere gel diye eşim çıkmış gitmiş aradı açmadım brn evdeyim 😂 geldi eve neden gelmedin dedi e annem izin vermedi çıkmama dedim 😂 cezalandırıldım tabi sonra 🔥🔥 internette okuduğumda ceza yoktu ama 😂
Elif367elif ay onu bende okumuştum kiz 😂😂 arada öyle buluşmalar falan çok güzel oluyor 😁🔥🔥
SansursuzKadin Yönetmeyi mi yönetilmeyimi seversin 🌼🔥
- Düzenlendi
@SansursuzKadin
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/6xZQO0z.png]
**Sen bir şey sorunca anlık böyle hissediyorum ** 😂😂😂😂🍒
@SansursuzKadin
Tecrubekonusuyor hadi canimm😆😆