Sayqa In we Allah sevinerik Allah oz dergahindan payimizi versin In we Allah
????????lütfen yardım edin
Aygun-Azeri bacı sendede kista var ifi mendede eyni elametleride yaşıyıq indi inşAllah hamileyiy🙏😍☺️
Sayqa Salam Sayqa. Necesen? Yoxladin test?
Kizlar adetliyken sogan kürü yapilirmi bi sakincasi varmi ?
Aygun-Azeri salam ayğün sabah edecem dua edin menimçün😔🙏sen necesen
Sayqa Yaxwi olasan can. Ne xeber oldu? Allah sevindirsin In we Allah Seni ve Her birimizi
Aygun-Azeri heç ne çıxmadı test neqativ çıxdı😔😭niye bele olur . Can sen etdin test?
Gizlar nece aydir evlisiz ? Uzun mudet uwaga galmamag ucun gorunma (prezirvatifle) sonradan uwaga galmaga ziyandirmi?
Gizlar birde ki falekul oldugun gunu neteti anlamag olar?
Kisver InshAllah gelen ay ovulasyon testlerine ehtiyac qalmaz 😊🙏 Bu ay oz ozune hamile qalariq inshAllah🙏
Nazreenglyv caan inwAllah ☺️
Asha yox can xesdelenib qitarn kimi bawlayirsan her gun etmelisen taaa ki falekulun prtladigini gorduyun gune kimi yeni ona gore paket wekilinde almaq serf eliyir, ama gerek duzenli edesen etrafli melumati youtubeden baxa bilersen ebru ceylan yaz cox qeweng hem istifade qaydasini gosderir hem nece olanda partlayib nece olanda partlamadigini gosderir her weyi bawa salir mende bilmirdim ele ora baxa baxa oyrendim hemde ele hemin qizdanda sifariw verdim tesleri inwAllah aybawim qutarana qeder gelib cixar, 2019un hassas testleridi ozu satdigi, mene birinci baha geldi 50denesi 45 manat ama sora burdan maraqlandim hem bahadi burda hemde coxsu xarab cixir, mende aybawi duzensizdi deye 50deneli aldim eger sende duzenlidise isdesen 30denelide var , ama en salamati 50deneli almaqdi yeni orasi sene qalib ☺️