Merhaba hanımlar🌹
Evin içinde günlük nasıl giyiniyorsunuz sonuçta temizlik yemek ütü çocuk derken her daim şıkır şıkır olabilen var mı aranızda. Birde ten nasıl kalıcı olarak güzel kokar ? Duşta alsam farklı farklı duş jelleride kullansam sanki tenim kötü kokuyor? Yardımcı olabilir misiniz

Selambebekbenkelebek her daim şıkır şıkır giyinemem bu mümkün değil rahatıma düşkünüm 😂 yemek ve temizlik yaptığım kıyafetleri işim bitince hemen makinaya atarım ve ben yemek yapsam bile hemen duş alıyorum üstüm saçım başım yemek kokuyor gibi geliyor . Duştan sonra vücut spreyi kullanıyorum kıyafetlerime değil de direk tenime . Bir daha ki duşa kadar kalıcı oluyor 🙂 günde minimum 2 maksimum 4 kez duş alıyorum kötü kokmam imkansız zaten 🥸🥸

Olivetti hangi spreyi kullanıyorsun canım güzel kokulu bişeyler bakıyorum bende 🥰😘

Bende şurda bekliö bende arıyorum şöyle güzel hafif çiçeksi kokan bir sprey ve parfüm önerileriniz varsa onları da söyleyebilirisiniz 🥰

Selambebekbenkelebek Kol altı için deodorant kullanıyor musun her gün düzenli olarak ? Ben hergün duş aldığım için koku almıyorum kendimden kokuya çok önem veririm gerçi 2-3 gün almadığım dönemlerde de kokmam . Kişinin kilosuyla yediğiiyle içtiğiyle alakalı bir durum diye de düşünüyorum senin böyle bir problemn varsa her gün duş vücut spreyleri ek olarak parfüm Deodarant kullanabilirsin😅

KirmiziOjeli tenimede sıkıyorıum kıyafetime de sanırım benim bakım konusunda bilgim yok vücut temizliğime dikkat ederim ama böyle bakımlı kadın nasıl olunur bilmiyorum galiba :((

Zeyzeymom avon vücut spreylerini kullanıyorum kalıcı oluyor epey 🥰

Selambebekbenkelebek niye bahane olsun canım elinden o kadarı geliyor bakma ben takıntılıyım mutfağa girdiysem hemen duş alıyorum . Benim eşim evde olduğu için vakit ayırabiliyordum şimdi işe başladı bende aynı durumdayım uyuduğu zaman duşa giriyorum yemek temizlikte eşim geldiği zaman beraber yapıyoruz

Olivetti benim eşim askeri personel böyle evde geçirdiği zaman çok az zaten bende ona eve gelince pek birley yaptırmak istemiyorum doğal olarak kendime zamanım hiç kalmıyor kendimi aşırı bakımsız 50 yaşında gibi hissediyorum :( henüz 25 yalındayım

Esmerimmm bunu deneyeceğim teşekkür ederim sanırım kilolu olduğum için ter kokuyorum hatta kusura bakmayın ama bazen arabada camlar kapalıyken benim yüzümden araç leş gibi kokuyor :( eşim söyleyip beni rencide etmek istemiyor ama ben anlıyorum

Selambebekbenkelebek Bilmiyorum belki kilo ile alakadır siz bile rahatsız oluyorsunuz deodorantını vücut spreylerini eksik etme kıyafetlerini kalıcı olan yumuşatıcı ile yıka bir nebzede olsa azaltır belki ama iyice bir araştırmak lazım neden kötü koktuğu hakkında belki de doktora görünmek lazım