Selambebekbenkelebek zayıflama üzerine düşsen biraz ter kokusu hafifler biraz. Bide evde sıfır kol ince askılı rahat oluyor
Ten kokusu ❤️
Esmerimmm evet bende rahatsız oluyorum :(
Kilo ile alakalı olduğunu düşünmüyorum canım ya gorumxem var zayıf ama bir ter kokuyor deodorant kullanmasına rağmen ten farki mi bilmiyorum ama yediği içtiği desem ben ne yesem onu yedi bi hafta kalmıştı
Ben eskiden yani bebeğinden önce hergun düş alirdim sabah akşam şimdi malesef fırsat olmuyor 2 günde bir aldığım bile oluyor ama bildim bileli ter kokmam
Kullandigim ürünler rexona stick çok memnunum
Beebeaty simli vücut spreyi var kollarıma bacaklarıma sürerim hem güzel kokuyor hem haffi simli olduğu için hoş gösteriyor teni
Saçlarıma da köpük sürerim bazen sıvı sulardan sıkarım koku veriyor hem yumuşuyor parfüm de canım isterse öyle bi sıkarım ama çok da gerek kalmıyor açıkçası dışarı çıkarken sıkıyorum genelde
KirmiziOjeli ay merak ettim su kokuyu aşkım bi bakıcam gratis watsonsta var midjr
Selambebekbenkelebek merak ettim bak şimdi denicem bende 😁
Gul34 var canım
Selambebekbenkelebek sıkır sıkır degil ama spor rahat giyiyorum .bazen bihter olasım geliyor satenle matenle geziyorum😂 koku olarak ben her aksam nemlendiriyorum vücudumu kokulu ürünlerle koku da sıkıyorum iyice haps oluyor gibi sanki😂 cok uzun süre kalıyor 🤗gündüzleri de fırcalıyorum vücudumu sonra dus alıyorum kan akısı hızlanıyor ısıl ısıl oluyor vücut .cok mis kokulu bir yagım var onu sürüyorum dustan sonra .kokusuda var sıkıyorum bazen ve mis .hep ne kullanıyosun diyolar
Selambebekbenkelebek Genelde ten kokusu sabittir degistiremez siniz eğer kotu kokuyorsa belki parfumunuz jeliniz ve dedorantiniz teninizin kokusuyla uyumlu değildir
Selambebekbenkelebek gece yatarken bile kombinli giyinirim 🤭 evet günlük hep güzel giyerim bandana taç filan bile uyumlu takarım tayt bluz crop şort bazen etek genellikle askılı elbise tarzı giyerim hep icimden geliyor hep boyleydim 😊 koku için dustan sonra bütün vücuda parfümlü losyon sürebilirsin boyun ve gerdan kısmına da yine parfümlü ve pırıltılı pudra sürebilirsin teninde koku durumu olduğunu düşünüyorsan eğer günlük duş ve duş sonrası bunları tekrarlayabilirsin evde de parfüm eksik etmemelisin canm 🌸💜
Selambebekbenkelebek Anladım canım dediğim gibi kol altı Deodarant muhakkak kullan bebe yağı da sürebilirsin tenine duştan çıktıktan sonra hem nemlendirmiş olur hem güzel koku sağlamış olursun 😊
Dolunayy Aynen ya çok seviyorum kendilerini 🥰
- Düzenlendi
Selambebekbenkelebek Evin içinde şıkır şıkır giyinemiyorum. Ama temiz ve uyumlu parçalarla giyinik olurum. Temizlik ve yemeği öğlen saatlerine kadar halledip sonrasında duş alır kaşları sabitlerim, çünkü almayınca sürekli burnuma bir tozluymuşum hissi gelir ve yemek kokusunu sadece tabakta severim üzerimde sevmem. Her gün duş alınınca ten kokusu olmaz birde inci tozlu, ballı yada propolisli vücut sabunları duş jelinden daha çok tende hoş koku bırakıyor. Denemenizi öneririm ☺ Evde koku kullanmanızı tavsiye etmem, çünkü katmanlı bir kimyasal hissi veriyor insan tenine. Yani temiz kokmak güzel kokmaktan çok daha önemli. Eşimin parfüm kullanmasını istemem çünkü boynunu öpsem parfümün böyle kolonyamsı bir aroması anında dudağıma işliyor sanki bundan hoşlanmıyorum. O sebeple empati kurdum 🤭
Selambebekbenkelebek ben duştan sonra vücut losyonu kullanıyorum üstüne de vücut spreyi hem kalıcı oluyor hem mis gibi kokuyor. Victoria’s secret en iyisi bu konuda hem çok fazla seçeneği var hem çok kalıcı
Olivetti teşekkür ederim canım begendiğin hoş kokusu olan varsa ögrenebilir miyim
Selambebekbenkelebek kullanici adini sevdim, bunu hep kullanirim😃 ben hep sortlu takim giyerim evde. Oyle sıkır sıkır degil; ama vucut hatlarim ortadadir. Sutyen de hic takmam, memelerim daha guzel gorunur. Benim ev halim boyle. Esim her firsatta sag olsun nereme denk getirirse eller🤭😃 Ten kokusu da ben hep Duru’nun dus jellerini kullanirim evdeysem bile deodorant parfum sıkarim. Ama hava sicak, is cok illa ki kokuyoruz bazen.
Olivetti hemen bakıyorum cnm cok sağol❤️
Selambebekbenkelebek bazen şıkırtılı bazen sade fakat kesinlikle uzun yada kalın kıyafetler tercih etmem, mini elbiseler, crop short büstiyer takımlar vs. tercih ederim genel de sutyen tercih etmem, kokuya gelince sık duş alır vücuduma bakarım fırçalar nemlendirir maskeler yaparım ve kokum yıllardır aynıdır ☺️
deleted77 kilolu olduğum için ne giyebilirim ki yakışmıyor yani birşey gerçekçi olmak gerekirse hah deyince kiloda verilmiyor