Bosunadelirmedik kilolu olduğum için pek birley yakışmıyor ki şort crop falan olmuyor asla
Ten kokusu ❤️
Selambebekbenkelebek canim yemene icmenede dikkat ediceksin mesala ben cemen cok seviyorum ama yedigim zaman bi kacgun sonra hissediyorum koltuk altlarimda tenimde kokusunu baharatlar ne kullaniyorsun bilemiyorum ama🥰
Esmerkiz genelde toz biber nane kimyon yani standart baharatlar ama çok aşırı kullanmıyorum
- Düzenlendi
Selambebekbenkelebek şıkır şıkır sayilirmi bilmem ama sabah elimi yuzumu yikayip makyaj yapmazsam o günüm bok gibi gecer🤣🤣 ve hep takilar takarim kücük tatli küpeler kolumda bileziklerimi hic cikarmam halhal takmayi cok severim çeşit çeşit insani zarif gösteriyo onuda hiç çıkarmam duştan sonra değiştiririm genelde, evdede en rahat ettigim şey olan elbise ile dolaşırım, hiç kıllı gezmem mesela her zmn temiz olurum bi tane kılımı bile göremez kimse ne kolumda ne bacagimda. Temiz olmak beni özgüvenli ve alımlı hissettiriyor, koku olarak pek bişey kullanmiyorum ama rollon sürüyorum sadece
SansursuzKadin bacım seni burada çok gördüm namın var ben sana ilk etapta yetişemem 😅
Selambebekbenkelebek evde hiç şıkır şıkır giyinen biri olmadim hic 😂 kışın gri eşofmanı üzerimden hic cikarmam, yazında genelde şortlu takimlar 🤷🏻♀️ sacimı omzumda kestirdigim icin genelde açık olur, ama yemek ve temizlik yaparken toplarim. Yemek ve temizligi òğlene kadar yapmış olurum. Ögleden sonra banyoya girerim. Banyodan sonra saç kremi, vücut kremi sürerim o kadar, yine şortlu takım giyerim 😂 hatta bazen pijamalarla duruyorum. 😂 her gün sonu üzerimdeki kiyafetleri kirli sepetine atarim. Oda spreylerim lavanta, sivı sabunum lavanta kokulu. Ev buram buram lavanta kokar. Bende sık sık gül suyu yada losyonunu sürerim, mis gibi kokarim. Parfüm sıkmam evdeyken, ağır geliyor bana. Genelde gül losyonu kullaniyorum, bazen de eda taşpınar ın vücut spreyi 😎😁
Selambebekbenkelebek yapmaaa yaparsin yaparsinn biraz enerji sadecee💙💙
Selambebekbenkelebek aslında istesen azmetsen verirsin 🙏🏻
Hem kilolulara da yakışıyor çeşit çok büyük bedende de ☺️
Olivetti seni şikayet edicem fazla su harcıyon 😂😂😂😂
Arasemir11 uf senden önce eşim edicek zaten 😂😂 cok kötü bir takıntı ya bende hiç memnun değilim 🥲🥲
Olivetti hahahha 😂😂😂günde 4 kez ne demek seni banyoda bıraksın adam 😂
SansursuzKadin bacım kıllar uzamiyor mu sende 😁 birde halhal nerden alıyorsun bende istiyor e su kırmızı varya
Bence kiloyla alakası yok bende kiloluyum ama tenim güzel kokar öğrenciyken yurtta kızlar da derdi kokun çok hoş diye, eşimde beğeniyor kokumu, bende evde kısakol tayt yada şort takım, askılı mini elbise geceliklerden giyiyorum normalde tesettürlüyüm ama evde sınırları zorluyorum 😅