Ros o nedirr
Harness
Kahveciniz uyum sart yaaa herxöan bir olmaz bıngun sert bıgun yavas yapın🤭
Kedivelisi trendyoldan mıı
Bircocukannesi_ ne nedr anlamadın 🤦🏼♀️
Ros Harness set boynu derili gövdesi zincirli kemer ve yine alt için deri zincir jartiyer heves edip almıştım. Giyince kendinizi çok alımlı ve panter gibi hissediyorsunuz. Her zaman değil de ara sıra özel günlerde giyince ise güzel farklılık katıyor gecenize. O ikili alt üst setleri bir deneyin trendyolda var pamuktenim diye bir satıcı, ürünleri gayet uygun. hani o kelepçeler tavandan askılar falan onları soruyorsanız bilmem bize göre değil o işler Sansürsüzkadının oyuncakları onlar 😄
zarifhanim pamuktenim sayesinde harness koleksiyonu yaptım 😂😂
KirmiziOjeli çok dua alıyorlar adamlar, belki kaç çifti sevindirmiştir sağolsunlar, sunum önemli 😆😆
zarifhanim yaaa hahaha😂 aynen bnde trendyolda gordum 29 falan arka kelepce var cok cok uygun
zarifhanim ama dıyrm ıste Bn esımın yerinde olsam tavana asılan da alırdım ama iste olamadık olamadık😁ters geldık dunyaya
Ros baya kızdım dün o isteyince anlattım sen böyle söylesin ondan istemiyorum diye oda anladı sanırım ve dün hem nazik hemde uzun tuttu on sevişmeyi ama işte gel gelelim ben boşalma yasayamiyorum
Ros cok mu tuhaf geldi anlamadim anlamayabilirim ve o harness seti dedgin seydne bahsettil
Ros evet ama kötü geldi iade 🙈
Ros yorumlarınızın bildirimi gelmediği için yanıt verememişim. Yani o halde kelepçeleri bi deneyin beğenirseniz tavsiye verin. 🤣