SansursuzKadin 1 İlk kez ne zaman rüyalandın? 2 Partnerinle düzenli olarak sexting yapar misin? 3 Sence partnerinle yaptığın seks monoton mu? Birşeyler hep aynı gidiyor gibi hissediyor musun? Etiketlenmek isteyen belirtirse listeye alırım kizlar🥰🥰🔥💙💙
Temas SansursuzKadin benide etiketler misin? 💮 Sanırım 1.soru 18 başlarında 1 Soru 4 senelik evliyim sevgililik döneminde oluyordu videolu falan görüntülü nadir ben utanırdım gerçi kocam oldu hala utanıyorum 😂 3.soru zaman zaman düşünüyorum 😂
Nrn99 SansursuzKadin 1hatırlamıyorum olmadı ya 2 sexting ne🙄😂 3 bebişten fırsat olmuyor zaten 😂 Yeniyim beni de etiketler msin ☺️
SansursuzKadin @Mirinda @E_heralde @[silindi] @Orange-woman @Olivetti @bitterdelisi24 @Dilarra @incilikaftan @deleted_4033 @Drsleep @Egemmm @Hanmefendi @Zeyzeymom @Nietzsche @Panda @Berna-12 @Lidya44 @Kiss_masali @CesurCivCiv @Paramore @KirmiziOjeli @3children1mom @Turuncu @Solitude @Ruzgarin_kadini @Esmer_girl @Bezelyelipilaavv @Herhangibirii @Asdfgh @Bosunadelirmedik @Arasemir11 @Cilekliturtaa @Martii @Ecemsss @Birgariphanci @Redrogue @Htddd @Bitmeyen-dert @Ozge49595 @sssonsuz @Asminmuko @bisadekahve @sirinhatun @Sessizhatun @bittercikolata @Heka @Kamelia @Jale01 @BademGozlu @Ayse34b @Miray05 @Yenianey @Cagla1903 @Miraysmom__ @Bal_kizin_annesi @Akrep @Tecrubekonusuyor @Yaman @Pembetilki @Karakiz @Elimust @cutechucky @Summer-love1 @Elif367elif @Lacivert @Heyobengeldimm @Dilarra @Bircocukannesi_ @Eylem_01 @DipsizKuyu0 @Safiye_nur_kaplan1 @Denizkiziii @Gizemlikiz @Flowersparadise @hazanmevsimi24 @
Orange-woman SansursuzKadin Hatırlayamadım ama 20 yaşında falandım sanırım Eşim şehir dışına çıltığında yaparız bazen 3.aynı değil fantezi dünyamızda ara ara değişikliğe gidyoruz 🙈hoşumuza gidene devam ediyoruz gitmeyeni bırakıyoruz 😛
Birisii SansursuzKadin 1 hatırlamıyorum🙄 2 sevgiliyken Di şmdi pek yapmayız 3 her seferinde bi başka güzel 😂
incilikaftan SansursuzKadin •1 hatırlamıyorum 🤭 •2 her zaman nokta atışı bir soru olmuş tatlımm •3 buna cevap vermicemm 😁😁😁
Sedaa SansursuzKadin Hiçbir zaman 🤷🏻♀️ Arada sırada evet 😁 Bazen monoton oldugunu düşünüyorum (cocuklardan dolayı ) 😂
Temas SansursuzKadin anam yok bekarken başladı birliktelik hala utanıyorum bekarken daha rahattım vallahi billahi oral bile yaptım bekarkrn ama şimdi sanki düğüm atıldı 😂