Summer-love1 bebegin varmi😂
🔥🔥 Günün Cinsellik Soruları Part 9 🔥🔥
Sedaa yaparm yaparim🤣😂
SansursuzKadin dikkat et ikinciye hamile kalma 😂😂
SansursuzKadin var hem de iki tane gerçeği biri 5. Yaşında
SansursuzKadin anam yok bekarken başladı birliktelik hala utanıyorum bekarken daha rahattım vallahi billahi oral bile yaptım bekarkrn ama şimdi sanki düğüm atıldı 😂
SansursuzKadin valla senden beklerim yaparsin 😂 ay geçen gün banyoya wc ye girdim ben, eşimde duştan çıkmiştı, ama kulak temizleme pamugunu almayi unutmuş, tam ben tuvaletteyken eşim girdi banyoya, kulak çöpü alıp çıkacam dedi. Ben çııkkkk dışarı diye bi bağırdım ,adam neye uğradiginı şaşırdı 😂😂 kapiyi kapatip cikti hemen. Birde arkadan kendisi de bağiriyor cık dışarııı diye 😂😂😂benimle dalga gecti baya. Nolacak sanki gotune mi baktim diyor 😂😂😂
SansursuzKadin 1. Ben hiç rüyalanmadım galiba hatırlamıyorum 😂
- Doğru düzgün yapamıyoruz hiç ayrı kalmadık, evle iş arasıda 5 dk kendi işi olduğu için rahat birde. Mevzuya giriş yaptığım anda evde bitiyor😂
- Doğumdan sonra evet düşünüyordum. Kızım uyuduğunda hemen hızlıca sessizce halledip duşa koşuyorduk kızımın uykuları düzensizdi. Ama şimdi 6 aylık oldu yavaş yavaş düzen oturuyor bizde eski heyecanlı zamanlarımıza dönüyoruz gibi 🤗
- Hatırlayamadım ama 20 yaşında falandım sanırım
- Eşim şehir dışına çıltığında yaparız bazen
3.aynı değil fantezi dünyamızda ara ara değişikliğe gidyoruz 🙈hoşumuza gidene devam ediyoruz gitmeyeni bırakıyoruz 😛
Sedaa tövbee ayy🤣
SansursuzKadin 1-ilk i bilmiyorum ama hamileyken acayip çok geliyo başıma
2- hayır yapmam
3-Evet sanki öyle yaa🤦🏻♀️
SansursuzKadin
1 hatırlamıyorum hiç
2eşimin iş gereği arada olur görüntülüyle
3cocuktan dolayı ewet monotonluk oluyr😂🥳
SansursuzKadin 1. Hiç hatırlamıyorum kiiiii
- Kocamla bekarken yapardık
- 9senede illaki biraz monotonlaştık😭
SansursuzKadin 1.hatırlamıyorum 2.hic bir zaman düzenli olmadi 3. Hep monoton hiç heyecan yok
- Düzenlendi
SansursuzKadin
1-Ya tuhaf ama hatırlamıyorum 😂
2-Duzenli olarak değil arada yaparız, sürekli olunca heyecanı kalmıyor
3- Ay yok ya şükür 11 senedir her seferinde deliler gibiiii🤩🤩❤❤
- Hatırlamıyorum sanırım 😂
- Eşimle karşılıklı olmadı nişanlıyken eve alkol alıp gittiği gecelerde video fotoğraf flan atardım ertesi gün hop buluşurduk 😂😂😂
3.Zaman zaman evet ama olmaması için çaba gösteririz 😍
1- Hatırlamıyorum 🙄
2- Kocam telefonda bunları konuşmayı sevmez sadece akşam stresini alıcam senin der ve işten gelince aklımı alır 😂 😂
3- Yok valla monoton değil hatta fazla hareketli ve fantezili çok şükür 😂😍
SansursuzKadin
1• Eşimle 1 hafta ayrı kalmıştık sexting yapmamıza rağmen çok özlediğimden olsa gerek bir kez yaşamıştım 🥲
2• Bazen bunun için ayrı bile kalıyoruz (hoşuma gidiyor) 🥲
- Hiç öyle hissetmedim klasik seksimizde bile illa bi farklılık oluyor 😂
SansursuzKadin 1 hatırlamıyorum 😂
2 genellikle işten sexting zor oluyor eşimin işi full telefonda biri görebilir 😂
3 önceden hissettiğim oluyodu sağolsun forum bizi canlandırdı sorun bendeymis 😂😂
- O neydiiii gıızzz 😂
- Bekarken onunla geçindik, evliyken de bi kaç kere oldu, sexten bile iyiydi.
- Monotonun da monotonu. Same old same old