• Muhabbet
  • Kızlar en heyecan veren sevişme mekaninjz nereydi

Biz sevgiliyken eşimle deniz kenarinda cadir kurmustuk veeeee yagmur baslamisri o musambaya vuran yağmur sesi ile deniz dalga sesi içerisinde gerisini varın siz düşünün 😁❤😙

Bizim sevgiliyken arabanın içinde dağlk alandaydı aşırı güzeldi 😂

Yok mu kimse kız 😶

Gul34 biz aynı işyerinde ekip lideriydik 😂😁 sanırım fabrika da lokasyon araların da.

Gul34 ya evet çadırda olsaydık sizin gibi dha farklı olabilirdi 😂

Biz daha yeni adalarda kimsenin olmadığı bi yerde denizin dibinde ponpis hshshhs

Gul34 heyecan verici tabiii aşkım ama 😁 biri görseydi o dönem hem işimizden hem de tazminatlardan olurduk

Aysegulgrgn ooo maşallah evlenince hiç olmadı iyle heyecan bizde 😁

Gul34 🤭🤭😀😀 benim o anki hazzımdan çok ordaki adım önemliydi ama karşı taraf ısrar edince geçiverirdik her fırsatta.

Gul34 Bizde teknede yapmıştık. Evlilik yıldönümümüzdü 👀 Daha sonrakilerde de heyecan oldu ama onun kadar değil 😂🙏🏼

Akrep tekne de iyiymiş siz salandikca tekne sarsilmistir😁

Gul34 Büyüktü ya dayandı bizim şiddetimize 🤪 🙈😂😂

Akrep boz arabada yaparken deprem.olirdu valla çok fena bide camlar buhar içinde falan göz gözü görmüyor pussss😁

Gul34 😂😂😂 Ben arabada hiç deneyimlemedim 🙈 çok merak ediyorum ama birgün yaparız inşallah😂😂