• Muhabbet
  • Kızlar en heyecan veren sevişme mekaninjz nereydi

Akrep araba çok iyi sıkış tıkış arka koltukta 😁

Gul34 ah o eski günler sevgiliydik İstanbul şilede yazlıkları vardı eve gityik neyse 3 4 arkadaş biz yattık odaya gidip sabaha annesi geldi tek yatıyor sanıp kapıyı açtı tam bir rezalet 😂şimdi 4 senelik evliyiz hem heyecanlı hem atraksiyon doluydu bide ev kalabalık ama aynı zamanda kendimizi tutamadık

Temas o daha heyecan verici oluyor tabi bazen utanç verici de😁😁

Gul34 ah hayatımda en çok utandığım an oldu bikerede babamlara şilede yazlığa gidiyorum dedim onlarda tatile çıktı ben gitmiyorum diye babamlarla yaşadığım eve gittik alkol alıp nişanlıyız yine aynı takım alköllü evden kovmuşuz sırf malum sebepten 😂

Temas olaylar bitmiyor sende kız maşallah 😁 valla bizde heryerde yaptık eve de çok gelmişti annem babam oturmaya giderdi misafirliğe hemen kapıda biterdi benimki😁

Gul34 ay kız deme ama çok heyecanlı ve güzel oluyor böylr olunca gelgelim evlendim usturuplu oldum şimdi annesinde falan gidip kalınca diyorum olmaz niye diyor yok ses olur bişey olur😂

Gul34 bizimde çadırda olmuştu gerçekten çok güzeldi 🤗🤗

Gul34 bizde sevgiliyken arabada yapardık hep oo gece sessizliğinde karanlıkta o şaplama o inleme aşırı zevkliydi ve sonuç hamile kaldım 😂😂 sevgiliyken evlendik ama bebeğim düştü 😢 düğünde hamile değildim sonra kızıma hamile kaldım şuan 3 yaşında sonra da oğlum oldu şuan 4 aylik 🥰

Temas hahaha kız bende gidince daha yapasım. Geliyor adrenalin sanirim😁

Gul34 kaynanamın köy evinde, gece 2-3 suları, yer yatağı, yerler tahta, eşimin usulca bana sokulup yorgan altında o işi yapmaya başlaması ve her gidiş gelişinde tahtaların gıcırdaması, yan odada kaynımgil, karşi odada kaynanam ve görümcemgil… ve en heyecanli animizda kaynanamin birden odaya girmesi, benim uyuma numara yapmam 🤭 eşimin ‘noldu anne’ demesi, annesinin ‘sen daha uyumadin mi oğlum,yat uyu hemen’ demesi. Diyeceklerim bu kadar. 😂

Sahilde yapmıştık hala unutamam o anın zevkini 🙈

Sedaa yaaa felaket güzel bişey bizde çok yaptık yatak ses yaptır diye tahta üstünde yaptık 😁

Denizde, ormanda, apartmanda , ailesi evdeyken mutfakta, benim ailem evdeyken mutfakta . Başka yerlerde illaki vardır ama hatırlayamıyorum

Matilda00 nasıldı ki anlat sahil de yapan çok rastladım nasıl rahat ediyorsunuz kayalıklarda hep merak etmisimdjr😁😍

Gul34 evet denizde çok bir şey anlamadım 😂

Redrouge e yani heryer su içinde olunca senin şu kaçtı asko😁

Gul34 bizimki çakıl taşlarının üstünde oldu geceydi etrafta kafeler vardı ama bizim olduğumuz yer karanlıktı hızlı olması ve o yakalanma korkusunun verdiği haz bir başka oluyor birde ilişkimizin ilk zamanlarıydı siz düşünün artık adrenalini 🙈