• Muhabbet
  • Kızlar en heyecan veren sevişme mekaninjz nereydi

Gul34 eşimde şirket arabası varken her hafta sonu gezmeye kaçardık. O zamanlar sevgiliydik. Ana yolda giderken iki oynaşırdım bulduğu ilk ağaçlık yere çekerdi araba da küçük kasa kamyonet, arkasına geçerdik ayy ne güzeldi. Bi de benim bekar evim 2. Katti üstte başka evde yoktu ve pencerem bulunduğumuz yerin pazar yerine bakardı. Gündüz cesaret edemezdim ama gece azcik alkollüyken ben pencereye domalirdim o da arkamdan dimtis dimtis 🤭😂😂 o görülme korkusu ve heycani acayip gaza getiriyor beni🤭🥰😂😂

Gul34 valla giriş gelişme sonuç ne ararsan oldu 😂😂😂

Matilda00 taşlar acıtmadı mi ya vallah hayal ediyom da ben çok huyluyumdjr sahilde hiç denemedim öpüşme falan oldu da😁

Gul34 ay bulduğum zaman hiç kaçırmam kuzum 😂😂 geçenlerde de bizim ev dublex üst katta misafirler vardı ben de meze falan hazırlıyorum altta mutfakta, ayak üstü işi pişirmiştik ay o kalabalıkta heycandan öleceektim 😂😂 aklıma soktun bak ben gidiyorum 😂😂😂😂

Gul34 gecenin o sessizliginde de tahtanın cırt cırt seside kötü oluyor ya, insan tuhaf hissediyor. 😂 kaynanam az kalsin yakaliyordu valla 😂 belkide anlamıştır 🤷🏻‍♀️

Sedaa 😁😁aman anlaşın boşver kocan değil mj

Bir kaç gün önce kamp kurmaya gittik sanırım en mükemmeli gece çadırda olanıydı. Tadı damağımda kaldı desem yeridir 🙈🥰

Gul34 hicbiyerde yapmadık ayıpmis günahmış sen karımsin yapmam başka yerde diyo ahahahshsh😄😄

Ozge49595 sankikamera ile çekiyorlar sizi kız bizde araba çadır falan evlenmeden önce mecburi yaptık yani😁

Gul34 benimki yapmaz hicbiyerde odun odun oyuntulmamis 😄

Ozge49595 görüyorum senin yorumları zate bacım sen.de tanga gecelik falan makyaj saç baş böyle bi tanıyamasın seni hiç yüz.verme yat yatağa belki yontulir

Gul34 nefes alsam çökme derdinde 1kere kaciyoru. 2kere kaçıyorum en sonunda yakalıyor 🤷‍♀️🤷‍♀️