GeceninKralicesi size desem ki Allah korusun birisi yolda geçerken kızınızı sıkıştırsa dudağından öpse naparsınız diye muhtemele o anın siniriyle katil bile olurum mahvederim o kişiyi diyeceksiniz bir anne olarak her kadın gibi. Zannetmiyorum ki sakin kalıp bu durumu sert bir dille uyarıp bu yaptığın yanlıs deyip geçmeyeceksiniz.

Peki bunu yapan kocanızın ailesi olunca ne değişiyor? Kusura bakmayın kocanızın ailesi sapık. Kocanız onları normal gördüğüme göre kocanız da sapık. Ve siz böyle sapık bir adamla evli kalıp aileyle muhattap kaldığınız için kendinizi suçlayacağınıza hala kayınpederim bana küstü eşimle aram bozuldu diye zırvalıyorsunuz. Bir de doğum parası vermeyecek diye kızmışsınız. Ne meraklısınız eşinizin çocuk istismarcısı ailesinden bişeyler görmeye. Şu posttan sonra gördüm ki siz de normal değilsiniz. Umarım o zavallı yavrunun başına o ailede bişey gelmez.

[silindi] eşime her defasında güzel dülle söyledim aynı şekil ailesinede artık yeter diyip agzıma geleni saydırdım eşime oda ailesine söyledi ve eğer birdaha olursa görüşmiceğimi hiçbirşekilde kızımı göremiceklerini cok fena kalp kıracağımı söyledim ve eşim bana anlayış yerine beni boşayacagına neden böyle konusuyormusum diye bana laf yaptı çok kalbimi kırdı görümcem yazdı onada aynı şekil yazıp zaten bidaha görüşmeyelim dedim

Brvnonk evet anlamıyorlar beni ama artık görüşmüyorum kaynanam görüşüyor görümcemle zaten görüşmeyi kestik kayınpederimde konusmuyormus zaten benim için kızımın iyiliği için iyi oldu

Latte okursanız ne demek istediğimi iyice anlarsınız zaten ben demek istiyorumki küsmüş küserse küssğn konusmasın uzak olmaları benim için zaten daha iyi hani doğum parasını falan vazgeçmiş ya sinir olduğum nokta bana küstüğü para vermemesi falan değilki umrumdada değil yeterki uzak dursunlar ama şöyleki böyle yaparak beni haksız görmeye calısıyorlar sanki kendileri haklıymıs yaptıkları cok iyiymiş gibi benim bu yaptıgım onlara kötülükmüş ondan sinir oldum ve gitmek istemediğimi söyledim size çünkü aşırı mesafe koydum onlara

Harleyquinn zaten onun parasına benim ihtiyacım yok giderim devlette yaparım ondan para alacağıma benim sinir olduğum kendileri haklıymış gibi bide küsmeleri haklı olan benim benn sildim sizi siz kime tavır yapıyonuz doğru değilmi

Ortasekerlikahve o gün aynı şekilde uzun uzun yazıp eşimle konustum agzıma geleni saydırdım oda görümceme atmış işin ters tarafı onlar benle konusmayı kesmii sanki ben haksızım gibi umrumda değil benim için daha iyi ben kestim zaten konusmayı

• [silindi]

GeceninKralicesi boşan demek haddim değil ama geri adım atma zaten bida öyle yapacaklarını sanmam gerekeni yapmışsın şimdi çocuğuna dudaktan öpülmez diye öğretmen lazım canım anladığım kadarıyla hem çocuğun var hem hamilesin eşin blöf yapıyordur boşamaz

GeceninKralicesi Hem suçlular hem güçlüler daha gelip siz bizim yuzumuzden evinizdeki huzuru kaçırmayın demeleri gerekirken bide küsmüşler🙄 Sen haklısın canım ben olsam bende tepki gösterirdim benimde bir oğlum var daha bebekken kayınvalidem göğsünü açmış bak bak nasıl tutmaya çalışıyor çok fena olcak bu diyor benimkide tutmaya çalışıyor çocuk ne olduğunu mu biliyor bı gördüm kan beynine sıçradı çok ciddi bir şekilde de tavrımi koydum sen ne yapıyorsun erkek çocuğu o evlatlarınızi güzel yetistirin diye bize öğüt veriyorsun senin yaptığına bak bir daha getirmem bak çocuğu dedim omus ondan sonra bir daha da öyle bir hareket sergilemedi.

[silindi] evet ben böyle tepki vermeseydim ilerde cocugım doğdugunda onada yapcaklardı kızım suan unutttu öpceğim zaman onu dudagımı gösteriyor buraso eh diyor bende söylüyorum evet annecim burası olmaz burdan öpülmez diyorum

Yaman bende aynı şekilde bidaha aynı şekil olursa kızımıda göremezler benide dedim görüşmeyi keserim dedim zaten o konusmasan sonra küstüler kendileri haklı gibi umrumda değiş kendileri bilir ben haklıyım haksız olsaydım özür dilerdim ama onlar beni haksız görüyorlar bı yüzdende galiba eşimi dolduruyorlar gibi

GeceninKralicesi hatırlıyorum evet dudaktan çocuk öpülmez haklısın
            Ama şöyle bişey var ki adamın on lirası varsa o para adamindir ister harcar ister beş beş iki çocuğuna böler ister onunuda bı çocuğuna verir çünkü o on lira o adamindir
            Yani hayatta özgür yaşamak için önce kendine güvenmen lazım