Biz esimle severek evlendik 3 yila girecek 5 aylik bir kizim var .esim cok ilgili surekli sarilir oper felan ama ben onun sosyal medya hesabinda eski sevdiginin arkadasiyla olan konusmalari gordjm hala unutamadigini sadece yokluguna alistigi ondan koptugundan beri kendinde olmadigi yasiyor ama yasamak gibi olmadigi,bu yasina kadr en guzel duygulari sadece onda yaşadiği ,onun adini duyunca elinin ayaginin titredigini soyleyen msjlar gondermis ben bunlari gordum ve sordum bana dediki ben isletildigim icin bunlari soyledim kizimin uzerine yemin ederim senden baskasini sevmiyorum dedi ama. Ve sonrada sunu ekledi kimse yasadklarini unutamaz fln gercekten ne yapacagimi bilmiyorum sizin boyle bir durumda karariniz ne olurdu.?

Canım bu resmen karaktersizlik işletildigini bile düşünse böyle konuşması cok yanlış bunu yapan sen olsaydın da aynı şekilde anlayış gösterir miydi? Hiç sanmıyorum birde küçücük bebeginiz var umarım yaptın an pişman olur

İşletildiğini düşünen insan böyle konuşmaz ki yazılar olsun o ne biçim laflar öyle çok kırıcı üzülme canım dicem ama çok zor ne desek biz boş buna bişey denmiyor ki Rabb’im yardımcın olsun başıma gelse yıkılırdım heralde

Mavikelebek işletildiği için böyle konuşmuş olamaz çünkü işletilse onun kulağına gideceği için ohoo çoktan unuttum ben evliyim vs der ki eski sevgilisinin canını yaksın bu erkekler neden böyle doyumsuz 🤦🏻‍♀️

İşletildiğini bilen insan neden öyle konuşsun ki resmen açık açık söylemiş duygularını, belki bu mesajları eski kız arkadaşının kulağına gidecek olması umuduyla yazdı, çok saçma savunması, sen aynı durumu yapsan eşin nasıl tepki verirdi, tamam yaşanılan şeyler unutulmayabilir ama yok adını duyunca titremek filan abartı bence ki varsa öyle bişey bunu bastırmaya çalışması lazım öyle açık açık dillendirmesi sana karşı hiç hoş değil , demek oluyor ki seninle o boşluğu kapatmaya çalışmış ama olmamış mutlu taklidi yapıyor.

Mavikelebek ömür boyu aklına gelecek ayrıl desek boş takma desek boş benim bile içime oturdu. Benim babam bir kere annemle arkadaşlarına gitmiş olayı hatırlamıyorum babam şey demiş ben hayatta hiç mutlu olamadım annem diyor yıkıldım evlendiğimiz günde mi olmadı 3 evlat verdim doğum günü de mi mutlu olmadın baba olduğun için hala söyler. Bende bunu duyunca babam ben doğduğumda da mutlu olmamış demek ki deyip üzülürüm he çok düşkündür ama düşünmeden söylediği gayri ihtiyari söz bile ne kadar üzdü hem annemi hem beni. Seni düşününce yerine koyunca kötü oldum

@“KirmiziOjeli”#p286ne yapcagimi bilmjyorum kizim var kucuck daha