Olivetti SansursuzKadin 3- pisuvara işemek isterdim .. kalitemden ödün verdiğim için cok özür dilerim genşler 😂
Hanmefendi SansursuzKadin 1. Hiç yapmıyorum Tutkulu, ateşli, bazen de hırçın 😉 3.Ayakta işerdim sjsjsjjsjsjs😂😂😂😂😂
Portakallikahve SansursuzKadin İlginç bir yerde yapmadım Zevkli,hard,doyumsuz 🥳 Tabiki sex yapardım 😅
DipsizKuyu0 SansursuzKadin 1-ilginç bi yerde olmadı 2-sert, şehvet,yorucu 3-şevişirim heralde 😀bide erkeklerin gözünde görmek lazım
buralardayenibusely SansursuzKadin 1-alaturka tuvalet 😂😂😂 2- çocuktan beri tek kelimeyle “kaçamak” 3- okşamaya başlarım gerçekten nasıl hemen zevk alıyorlar hemen nasıl boşalıyorlar görmek için. Malum bizim parçalayana kadar okşa babam okşa 🙈🙈😂
bisadekahve SansursuzKadin Bekarken çalıştığım dükkanın alt katında yapmıştım çok azmıştım niyeyse 😂😂 Romantik, tutkulu, sert ama hard değil 😂 Çocukluğumdan beri yapmaya çalıştığım şeyi yapıp ayakta işerdim 😂😂
Hemsireanneg SansursuzKadin 1 hatırlamıyorum 2 tutkulu fantazili hızlı 3 eşimi ikerdim 😅 bir de oral yaptırdım 😁