Portakallikahve SansursuzKadin İlginç bir yerde yapmadım Zevkli,hard,doyumsuz 🥳 Tabiki sex yapardım 😅
DipsizKuyu0 SansursuzKadin 1-ilginç bi yerde olmadı 2-sert, şehvet,yorucu 3-şevişirim heralde 😀bide erkeklerin gözünde görmek lazım
buralardayenibusely SansursuzKadin 1-alaturka tuvalet 😂😂😂 2- çocuktan beri tek kelimeyle “kaçamak” 3- okşamaya başlarım gerçekten nasıl hemen zevk alıyorlar hemen nasıl boşalıyorlar görmek için. Malum bizim parçalayana kadar okşa babam okşa 🙈🙈😂
bisadekahve SansursuzKadin Bekarken çalıştığım dükkanın alt katında yapmıştım çok azmıştım niyeyse 😂😂 Romantik, tutkulu, sert ama hard değil 😂 Çocukluğumdan beri yapmaya çalıştığım şeyi yapıp ayakta işerdim 😂😂
Hemsireanneg SansursuzKadin 1 hatırlamıyorum 2 tutkulu fantazili hızlı 3 eşimi ikerdim 😅 bir de oral yaptırdım 😁
Eylem_01 SansursuzKadin 1 yok hatirlamiyorum 2 ateşli hırçın parçamali 😂 3 sikerdim sikerdim sikerdim 😂😂😂👉👌😂
bisadekahve SansursuzKadin hiçbir fikrim yok yani çocukken bakardık arkadaşlarım işerdi ya erkek olanlar hani arkaları dönük olsa da bilirdim işediklerini tuvalete gider altımı tüm soyar işerdim ayakta bacaklarımdan inerdi sıcak sıcak 😂😂😂 sonra koş banyoya ayy ne sersemlik yapmışım öyle 😂