buralardayenibusely Summer-love1 arayınca ne diyor ? Onun ailesi ne diyor size ? Sizin ailenizin haberi var mı ? Yerinizde olsam destek olan varsa kalkın yanına gidin derdi neymiş
Summer-love1 buralardayenibusely arıyınca hal hatır sorar ailemin haberi var ailesıde arıyor açmıyor ailesini red etmiş söz de benim ailem de onu ailesi için birşey demiyor
Summer-love1 zarifhanim halklısınız gerçekten benı yargılamadan hor gürmeyen tek ınsan sınız seni çok seviyorum ❤️
zarifhanim Summer-love1 Hep iyi olun, ❤gerçekten insan üzülüyor hani acımak değil. Bir adım atıp kendiniz için bir şeyler yapmanızı yeni bir sayfa açmanızı çok isterim 🌸
Gulis Aileniz de destek çıkmıyorsa bosanin devlete sığının devlet elini uzatır size çocuklarınız için kreş imkanı sağlar size iş imkanı sağlar.
Summer-love1 Gulis aslında sığın ma evlerini araştırdım bir zamana kadar ordan kalanabiliyormuş bende artık evde iş için başvuru yapacam zaten evde bana kaldı
buralardayenibusely Summer-love1 hal hatır soracak hal mi bıraktın deseydin? Gelecek misin gelmiyorsan ben evin eşyalarını satıp kendime yeni bir hayat kuruyorum gidiyorum burdan diyin ve gerçekten gidin bu ne böyle
Brvnonk Summer-love1 Ne diyor peki sana aradıgin da arkada ses fln geliomu hani hiçmi suphelendigin naptigina dair düşündüğün bişi yok
Panda Summer-love1 Hani nerde verdiği söz buhar olub uçtumu?Böyle de olmaz amma bildiğin eşin her istediğini yapıyo kafasına bişey kurmuş onunla gidiyo belki sıkıntısı vardır kendi çözmeye çalışıyo amma siz burda o orda böylede olmaz ki 2 çocukla.