Bu konuda da caizlik mi olur ya!
Ağda/Lazer
Tabii ki de oluyor. Adet öncesi o kadar zaman var. Her hafta adet olmuyoruz neticede.
sumru35 Valla canım bu benim kafama göre koyduğum bir kural değil ne yazıkki. Dini gereklilikler diyelim ve bende bildiğim birşeyi söylemekle mükellefim. Düğün tarihi illaki bellidir adet öncesinden önlem alınabilir. Deniz meseleside aynı şekilde. Yani tabi sizin kararınız beni alakadar etmez ama ben söyliyeyim de üzerimden yük kalksın.
Senem21 ben lazerci değilim :/
Senem21 zaten yaz mevsiminde lazer yapmıyorlar diye biliyorum. güneş ve lazer çok tehlikeli bir ikilidir.
Ağda doğal ve garantidir.
ebru Teşekkürler canım, ben de salonumuza beklerim 💅🏼
- Düzenlendi
Benlik bir durum yok burda açıkcası. Bana yüklenmenizde çok saçma. Ben müslüman bir birey olarak bildiğim birşeyi söylemek zorundayım. Gerisi size kalmış. İster adetliyken ağda yapın ister yapmayın beni alakadar eden bir durum değil. Ayrıca işin temizlik kısmıda var. Şahsen ben adetliyken değil ağda yapmak ped değiştirken bile rahatsız oluyorum. He siz eğer yapabiliyorsanız tabiiki yapın. Buna karar verecek olan kişi ben değilim. Sadece bildiğim bir doğruyu söyledim üzerimden sorumluluğumu attım. Siz bilirsiniz. Sizin ağdanız vs. benim ilgi alanıma girmiyor. 😌
Tubis da 👏🏼