Nietzsche evet o bana da pek çekici gelmiyor ben kokusundan tiksiniyorum çünkü 😀
Ananas suyu cinsellik
cutechucky ama hemen etkisi olmaz biz tatile gitmiştik orda ananas suyu özellikle günde iki litre falan icmisimdir çay içio eşim ben ananas kahve içiyor eşim ben ananas su içiyor eşim ben ananas 🍍😅😅eşim soyledi kokusu tadı varmış😅😅biraz
cutechucky evet kokusu ve yapısı bayıltıyor zaten adamı 😂
cutechucky spermin tadını değiştiriyor diye duydum bende 😂
cutechucky Daha dün yemiştim aslında, oral yapmadıgımız için bisey diyemiycem ,olabilir.. çünkü sarimsak turşu yedigimizdede terimiz kokar o mantik gibi..
Brvnonk çok iyi ya peki ya ananas sevmeyen Bi eş düşünsenize 😀😀😀
- Düzenlendi
Nietzsche hahaha 😂
SuPerisi0 ya mesela çemen falan nasıl fark ediyor doğru ama hani meyve ya o yüzden ilginç gelmişti 😂
cutechucky evet öyleymiş kardeşim denedi kokusu gelmiş ona
Rouge demekki benimki o yüzden çok seviyor 🤪 ananas hastasıyımdır 🍍fakat hiççççççç inanmıyorum böyle şeylere açıkçası yahu 😂
Normalde sağlıklı bir vajinanın biz duymasakta erkekleri cezbeden bir kokusu var zaten 🤩
cutechucky Yok sevdigini biliyorum ve bikiyodu yaptığımi adam salak deil 7/24 içiyodum😅
cutechucky bide sık sık yapmıyorum ananas alınca yiyoruz beraber o zmnda oluyomus bide bazen ananas meyve suyu alıyorum yapıyorum
deleted77 😂😂😂bende ananas cok severim yerim ama amac bu degil kesinlikle😂😂 vajinanın kendine has misk gibi bir kokusu mu ne varmış öyle duydum hatırlıyorum. burda ananas konusu oldukca yaygın😂 cogu zaman ananas gördügümde bunu hatırlıyorum ,belki böyle benim gibi fesatlar vardır diye de kendim almayıp yanımdakine aldırdıgım olmustu 😂😂