• +18
  • Ananas suyu cinsellik

cutechucky bide sık sık yapmıyorum ananas alınca yiyoruz beraber o zmnda oluyomus bide bazen ananas meyve suyu alıyorum yapıyorum

Nietzsche hahahahaha ölüyorum😂😂bahce anca yeter öyle bir kerelik yiyem de vajinamdan ananas tatsın olmuyormus bikaç gün onceden baslayıp düzenli yemek gerekmiş ay ne zahmetler ya tatmayıversin😂😂öğretmenimiz kivi ve Hindistan cevizi de demişti 😂😂iyice tropiklescek

deleted77 😂😂😂bende ananas cok severim yerim ama amac bu degil kesinlikle😂😂 vajinanın kendine has misk gibi bir kokusu mu ne varmış öyle duydum hatırlıyorum. burda ananas konusu oldukca yaygın😂 cogu zaman ananas gördügümde bunu hatırlıyorum ,belki böyle benim gibi fesatlar vardır diye de kendim almayıp yanımdakine aldırdıgım olmustu 😂😂

Rouge evet misk e benzetiliyor tıpta falan 🧚🏻‍♀️
      işte böyle şeylerden medet umanlar da var ya ona gülüyorum ben 😁😁 hiç takılmam sürekli alırım en çok yediğim meyvelerden birisi 😍

Nietzsche 😂😂alıştırma cok zahmet artı masraf😂herseyin sadesi güzel 😂

deleted77 hahahaha evet ya .korelilerin bir içecegi var ya belki duymussundur ade diye onu yapıyorum buara ananasla😍herseye katarım 😂

Nietzsche ahahahaha işte gerçeklik şu ellerini açıp gösteren fenomen çocuk varya onun hareketi tamda bu yoruma yapılır 😂🤷🏻‍♀️

cutechucky ben bu uygulamada oha yuh dediğim şeyleri görüyorum alıştık sma içemem benim midem bulanıyor diye eşim geri çeker içmeyide ne bileyim