Erkekler geç olgunlaşır derler ve sevgilinin yaşı da baya gençmiş. Belki bu konuda sıkıntı yaşayabilirsin ama iyi bir insansa, merhametliyse ve sevgiyi kenara bırakıp mantık çerçevesinden bakıp “bu adamla bir ömür aynı evde yaşarım” diyebiliyorsan evlen. Eşim benden 8 yaş büyük. Onunla ilk buluştuğumda o kadar etkiledi ki beni, özelliklede olgunluğu. Çevremde hep yaşıtlarım vardı ve eşimi ilk gördüğümde anlamıştım ne kadar farklı olduğunu. Evlilik çok güzel bence. Sadece çocuğum olduktan sonra depresyona girdim ve o dönem keşke evlenmeseydim dedim ama sorun benim içimdeydi, eşimde değildi. Psikiyatri yardımıyla iyileştim çok şükür ve iyi ki de evlenip bir evlat Sahibi oldum diyorum. Onlar benim hayattaki zenginliklerim. Eşim bana asla kıyamaz, çok merhametli, evine düşkün, mutlu olan ve mıtlu eden bir adam. İllaki sevmediğim özellikleri var ama sevdiklerimin yanında sevmediklerimi görmüyorum. Sana tavsiyem sevgi gözünü kör etmesin. Olumlu ve olumsuz özelliklerini tart ve öyle karar ver. Çünkü evlilik sevgililik gibi değil. Olumsuz özellikleri ağır basıyorsa ne kadar seversen sev vazgeç. Çünkü mutsuz bir evlilik mutsuz ev, mutsuz çocuklar demek. Ömür boyu pişmanlık yaşayabilirsin. Allah yardımcın olsun