Biri şu postu silsin insanlar boşuna yazıp duruyor ayırdığı zamana yazık
Evlilik Gerçekten Pişmanlık mi?
Peride_kusu başlarda biraz zor oluyor alışma süreci diyelim ama iyi ki eşimle evlenmişim hayat eşimle daha güzel daha çok hayatımı yaşıyorum açıkçası
Brvnonk bu hissi yaşayanlar gelin toplanalım 😂
Peride_kusu bence evliligin en onemli taşı ailee !!
Cunku aradaki denge ilk baska kurulmayinca hep kavgalar basliyor ve bircok evli insanin kavgalarinin %98 aileler ( kaynana- k.peder - görümce ) sebebiyle basliyor.
Bekarken ailesiyle anlasamayan erkekler evlenince ailesine asiri düşkün oluyor.
Bence sevgilinle bunu ilk once oturup konusup bu konuda net kararinizi belirtin yoksa mutsuz evlilik kervanina sizde katilirsiniz.
Simdi cok iyi bir ailesi var vs vs diyebilirsiniz ama icine girince oyle olmuyor en ufak bir hatan sözün önüne dag olur cikar
Evlilik cokk zor kolayy verilicek bir karar değil ama sizin 4 yıl olmuş masallahh hakkınızda hayırlısı
ketenprenses Hayırlısı olmuş canım evlenmiş bile 4 aylık da bebeği var 🤣🤣🤣
Esmerimmm Maşallah😊😊
Peride_kusu evlilik degil de hazir olmadan cocuk yapmak pismanlik🥲 Biz esimle unide tanistik, sevdik, sevistik🤭 6 yildir birlikteyiz. Cok sever ve onemseriz birbirimizi. Evlilikten sonra daha guzel oldu. Ayni evi paylasmak, ayni yatakta yatmak oh ozgurce istedigini istedigin zaman yapmak. Harikaydi. Cocuk istedik; ama etraflica dusunmemisiz yanlis zamanlama oldu. Ve cocuktan sonra hala sevsek de neredeyse her gunnkavga, dovus. Ama soyle daha cok ben sorumluluklarin altinda ezildigimden muthis huysuzum, esimle aramizdaki esitsizlige gicik oldugumdan her seyi gozume batiyor. Surekli soyleniyir ve huysuzluk yapiyorum. Yapmasam daha iyi; ama gicik oluyorum iste. Elimde degil. Bu sebeple de aramizin acildigi cok oluyor. Basta da dedigim gibi severek evlenemk, uyum saglamak guzel; ama hemen her sorumlulugun altina girmemeli insan
Peride_kusu sevgi, saygı olmayan evlilikler bence genelde kötüye gidenler. Her zaman herşey dört dörtlük olmuyor. Nerden evlendim dediğin günlerde oluyor insanız neticede bazen fazla gelebiliyor sorumluluk. 6 yıllık evliyim keşke dediğim zamanlar 2 yi grçmez o da genelde kavga sonrası olandır. Ama saygı sevgi oldukça evlilik güzel şey. Önemli olan birbirini dengelemek arada ki uyumu yakalamak. Üniversiteden bir sene sonra evlendim. Mutasıp bir aileyiz ve öyle kız başına gece yarılarına kadar gez toz öyle birşey yok. Bunları hep eşimle yaşadım mesela. O yüzden benim için daha bi özgürlük oldu evlilik. Dediğim gibi birbirini tamamlamak önemli
bisadekahve olsun güzel seyler de okumak istiyordu bu gözler😍
Peride_kusu Merhaba 2 sene önce severek evlendim ilk başlarda çok zorluk çektim anlaşamazlık falan…. Baba evin de bir çöpü bile kaldırmıyordum tüm evin işi bana kalmışdı zaman geçtikce her şey düzenine oturdu çok şükür şimdi herşey yolunda 😊 yani her güzel şeyin de bir zorluğu var tabi doğru insansa o zor günler aşıb gayet mutlu ola biliyorsun 😊🌹
Peride_kusu 5 ay önce evlendim sana şu kadarını söyleyim tabi ki hiç bir şey sevgiliyken ki gibi olmuyor sorumluluklar artıyor ihtiyaçlar artıyor. Evlilikte mutsuz olanlar istekleri karşılanmayan insanlar genel de benim gördüğüm kadarıyla sürekli bir şeyler isteme halinde olanlar sevgili gibi yaşamak isteyen insan oluyor tabi herkes bir değil ama. Karşılıklı saygı oldumu fedakarlık oldu mu her şey yolun da gidiyor illa ki tartışmalar oluyor bu yüzden de pişman olmak saçma olur ve çok iyi tanıyorum deme sevgilimi kimse kimseyi gerçek anlam da tanıyamaz aynı evin içine girdi mi anca onu da bi an da değil zaman geçe geçe yeni huylarını görüyorsun 😊😊
Sedaa Bende yorum okumadan yazarım yazacağımı ama yorum sayısı azsa okuyorum 😊iyiki okumuşum bide bazı arkadaşlar okumadan yazmış yazık ya bide uzun uzun resmen dalga geçiyor bazı karakter yoksunları
Rouge yaaa canımsın 😍