Lavinia_ herkes yazıp pişman oluyor😂bak yalandan post acmıs ama bende henüz bekarım böyle güzel şeyler görmüs oluyoruz en azından😂 düzelmesine cok sevindim aranız hep iyi olsun mutlu olun🙏🌸

Rouge bende yazdım yardımcı ola bilirim diye sonra baktım yalanmış post…. Severek evlendim ama bir evde yaşamak bambaşka bir şeymiş bunu anladık şimdi çok şükür iyiyiz😊🌹

Peride_kusu 5 ay önce evlendim sana şu kadarını söyleyim tabi ki hiç bir şey sevgiliyken ki gibi olmuyor sorumluluklar artıyor ihtiyaçlar artıyor. Evlilikte mutsuz olanlar istekleri karşılanmayan insanlar genel de benim gördüğüm kadarıyla sürekli bir şeyler isteme halinde olanlar sevgili gibi yaşamak isteyen insan oluyor tabi herkes bir değil ama. Karşılıklı saygı oldumu fedakarlık oldu mu her şey yolun da gidiyor illa ki tartışmalar oluyor bu yüzden de pişman olmak saçma olur ve çok iyi tanıyorum deme sevgilimi kimse kimseyi gerçek anlam da tanıyamaz aynı evin içine girdi mi anca onu da bi an da değil zaman geçe geçe yeni huylarını görüyorsun 😊😊

Sedaa Bende yorum okumadan yazarım yazacağımı ama yorum sayısı azsa okuyorum 😊iyiki okumuşum bide bazı arkadaşlar okumadan yazmış yazık ya bide uzun uzun resmen dalga geçiyor bazı karakter yoksunları

Peride_kusu sana 5 yıllık evli olarak tavsiyem senin kararlarına saygı duymayan sevgilin varsa ,ortak bir aktiveniz yoksa kitap okumak vs yani … Ve görüş farklılıkları varsa çoğu şeyde sorun çıkar ilerde bunu göze alarak seçim yapıp karar vermelisin .. evlilik bunları tamamladigin zaman daha güzel olur .

Erkekler geç olgunlaşır derler ve sevgilinin yaşı da baya gençmiş. Belki bu konuda sıkıntı yaşayabilirsin ama iyi bir insansa, merhametliyse ve sevgiyi kenara bırakıp mantık çerçevesinden bakıp “bu adamla bir ömür aynı evde yaşarım” diyebiliyorsan evlen. Eşim benden 8 yaş büyük. Onunla ilk buluştuğumda o kadar etkiledi ki beni, özelliklede olgunluğu. Çevremde hep yaşıtlarım vardı ve eşimi ilk gördüğümde anlamıştım ne kadar farklı olduğunu. Evlilik çok güzel bence. Sadece çocuğum olduktan sonra depresyona girdim ve o dönem keşke evlenmeseydim dedim ama sorun benim içimdeydi, eşimde değildi. Psikiyatri yardımıyla iyileştim çok şükür ve iyi ki de evlenip bir evlat Sahibi oldum diyorum. Onlar benim hayattaki zenginliklerim. Eşim bana asla kıyamaz, çok merhametli, evine düşkün, mutlu olan ve mıtlu eden bir adam. İllaki sevmediğim özellikleri var ama sevdiklerimin yanında sevmediklerimi görmüyorum. Sana tavsiyem sevgi gözünü kör etmesin. Olumlu ve olumsuz özelliklerini tart ve öyle karar ver. Çünkü evlilik sevgililik gibi değil. Olumsuz özellikleri ağır basıyorsa ne kadar seversen sev vazgeç. Çünkü mutsuz bir evlilik mutsuz ev, mutsuz çocuklar demek. Ömür boyu pişmanlık yaşayabilirsin. Allah yardımcın olsun

bisadekahve ellerinize, kiymetli vaktinize yazık diğer bekâr arkadaşlar okur inşallah diyelim😊

Rouge evlilikle ilgili yorumumu sana yazdığımı varsay apaçık ava düşmek hoşuma gitmedi 😂

Peride_kusu bende senin gibiydim cevremde hep mutsuz aileler vardi ya bende böyle olursam diye cok korkuyordum bu korkuma annemle babam sayesinde yendim ve cok sukur 6 senelik evliyim ve iyiki diyorum hergun sukrediyorum. Elbette ayni eve girince alisma donemi farkli huylar cikabiliyo ama anlayisla saygiyla hersey cozulebiliyor.

Asdfgh yok uzun sayılmaz😁 kaç çeşit insan var ya yıldım.. Bencillik ne keyifli bişey olsa gerek az kaldı bende deneyimliycem😅