K-e-k Ben de eşimi ailemi çok seviyorum, ölme demeyelim de onlardan ayrılma ayrı kalma korkusu diyeyim, herhangi birimizin ölümü ya da terk edilme, içimde zaman zaman bu korku oluşuyor ama ben dua ile başa çıkıyorum
Brc88crs Hanmefendi taciz ve tecavüz olayları beni korkutur küçükken başıma öyle çok etrafımdaki erkeklerden başıma geldiki 5 6 yaşlarda komşu çocukları,akraba çocukları,baba ark çocuklarında evde kalmaya giderdim babamın ark tacizi hepsi aklımda çocuk halimle büyüdüm kız evladım var öyşe korkuyorum ki eşimden bile itiraf olsun kimseye güvenmiyorum midem bulanıyor erkeklerden bi eşim onlada aramız bok gibi boşanmamak için direniyorum kızım 8 aylık daha erkeklerden bok gibi korkuyorum tiksiniyorum😔
Hanmefendi Brc88crs söyleyecek söz bulamıyorum inan😢 savunmasız küçücük bir çocuğa nasıl el uzatabiliyorlar nasıl bir insanlık bu. Böyle şeyler duyduğum zaman kıyamet kopsun artık diye dua ediyorum.
[silindi] Brc88crs Bı ben varım sanıyordum ilk tacizim 9 yaşında oldu 22 yaşına kadar kaç kişinin tacizine uğradım belli değil biri aile içi denebilir bizden çıkmıyordu o cezasını çekti çıktı bende kalanların hesabını kim verecek.. üstelik çocuk yaşta adım çıktı küçük yerde yaşadığım için babamdan az şiddet görmedim suçlu ben mişim gibi hâlbuki masum ve çocuktum iki kere intihara kalkıştım ölmedim anam bı türlü geçmişin yüküyle yaşamak çok ağır 😥
Brc88crs Hanmefendi ben şuan 33 yaşındayım halen dün gibi aklımda yapıyorlar maalesef işte kız çocuğuyken yaşamak ama içimden hep diyorum bu insanlar yaşıyor hayatlarını nerde benim hakkımı alıcağım zaman dilimi keşke bu dünyada görsem diyorum 😔🤦🏻♀️Acı çekip bana yaşattıklarını
Hanmefendi Brc88crs Biiyoruz yaptıklarının cezsını çekecekler burda değil belki ama ahirette mutlaka çekecekler. Yinede insan bu dünyada çektiklerine şahit olmak istiyor belki içim biraz soğur diye. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Lavinia_ Hanmefendi birinin benim yüzümden yaptığım ya dediğim bir şey yüzün den başına bir şey gelmesi kötü bir olay çıkması çoçukluğum dan beri en çok korktuğum şey
Hanmefendi Lavinia_ kime ne söylediğimize çok dikkat etneliyiz işte tam da bu yüzden. Biz art niyetle söylemeyiz belki ama insanlar o kadar iki yüzlü olmuş ki söylediğinin üstüne kat kat fazlasını ekleyip söylüyorlar
Lavinia_ Hanmefendi evet misal bazen birisi bir şey diyor meğer herkesten gizliymiş ve bunu bilmiyorsun herkesin için de o gizli konuya değiniyorsun bilmeden sonra kavga falan çıkıyor senin yüzün den hep bundan korkmuşumdir
Sexapalite Bende amansız bir hastalığa yakalanmaktan korkuyorum hep içimde bu korku var Allahim korktuğumuz şeyleri başımıza vermesin birde çocuğuma bişey olur korkusu hep var bazen geçiyor bazen hep aklimda
Miskin Hanmefendi Bende de var. Eşim vardiyalı çalışıyor, o yokken bana evde bisey olur ve bebeğim ne yapar tek başına. Eşim eve gelene kadar ağlar,acikir, korkar yani ona bisey olur diye ödüm kopuyor. Allah yasatmasin öyle bisey. Anne olana kadar hiç korkum yoktu ama şimdi evlâdımdan sonra korkularım oluştu. 🤦🏻♀️
Adsizbayan Miskin bende çok saçma olacak ama kizim doğduktan sonra ölmekten korkmaya başladım hep heryse tamam da cocugumdan ayrılamam filan ona kimse benim baktigim incelikle bakamaz diye düşünceler oluştu ah annelik ne kadar kutsal ne kadar değiştiriyor insanı gerçekten
Hanmefendi Miskin Annelik saf merhamet ve korkmak demektir kimi zaman😊 içini ferah tut canım benim o korkular her annede var eminim🥰
Adsizbayan Benim kendime kabul ettiremedigim şey ailemden birininin eşimin filan ölmesi okadar bastırıyordum ki bunu bide çocuğun camdan düşme ihtimali 😖 okadar çok haberde gördüm ki bide sürekli çocuk odası yaparken uyaran boyacidan tutun mobilyaciya kadar herkesin aynı şeyden bahsetmesi fena psikolojimi etkilemisti karantina döneminde kızım çok sık candan bakmak istiyordu baktirirken okadar sıkılıyordum ki karnı agriyodu çocuğun bide baktirirken balkondan diğer komşunun dusurcen demesi de cabası olmustu kaç defa kabus gördüm beşikten yanıma alıp öperek uyuduğum çok oldu benim yemek yaptığımda bile camları kapatiyorum karıştırmaya diye giderim bı anda bişey yapar eder diye aklım çıkıyor boyle düşündüğümü bile kimseye soylemeyemedim en son bigun söyledim anneme büyük bı yük kalktı üstümden ama hala aşırı tedbirli davranıyorum elime telefonu aldığımda aynı odada olmamıza rağmen camların kilidini kontrol ediyorum ya telefona iki sn. Dalarsam diye
Hanmefendi Adsizbayan kormak işte bu konularda iyi oluyor insan daha bi temkinli davranıyor ama kendimize de eziyet etmemeliyiz ❤
Miskin Adsizbayan O annelik iç güdüsünden kaynaklı heralde. Benimde aynı korkularım var. Hani onu annesiz, sahipsiz bırakma düşüncesi bile kahrediyor. Zaten kimse anne gibi ince düşünüp, bakamaz ki. Annelik gerçketen çok kutsal. Allah hiç birimizin evlâdını annesiz sahipsiz bırakmasın.🤲
Barbie- Adsizbayan hiç saçma değil canım tamamen aynı duygu ve düşünceler içerisindeyim.. deli gibi korkuyorum ölmekten.. kızım 1,5 yaşında hergün dua ediyorum. Allahımmm kızımı büyütmeden alma canımı diye 🌸
Hanmefendi Adsizbayan aslı korkumuz ölmek değil. Çocuğumuzun bizsiz tek başına kalmasından korkuyoruz. O bende de fazlasıyla var.
Adsizbayan Miskin ay amin canım amin hiç bir evladı annesizlikle sinamasin rabbim bizleri de evladımızla sinamasin 💜
Adsizbayan Barbie- ay rabbim büyüyup sağlam yerlerde olduğunu görmeyi nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsunlar