Littlepanda SansursuzKadin komando olursa yatağa filan tırmanır, keskin nişancı gibi olacak direk hedefi vuracak 🤣🤣🤣
Paramore SansursuzKadin Hayır 😂 Sevişmesiz direk onun işi olsun diye 😂 3 dakka falandir heralde 😂 Benim tavsiyeye ihtiyacim varken nasi tavsiye vereyim 😂😂😂
Kamelia SansursuzKadin 1-hayır Allah korusun 😂 2- 6 dk tahminen 3- sırf eşiniz istiyor diye asla anal yapmayın.
bayandrakula_1 SansursuzKadin 1.ben sadece doggy de cikardim ama on taraftan ama diger turlu asla olmasinida hiiic istemem esim gazi cikarir kisaca cani ne zaman isterse cikarir😂 esim yurt disina gidince cok ozlesirsek en kisa 5 dk 3.rahat olun asla ama asla yapilandan ve yapacak olacaklarinizdan cekinmeyin cinselikte esinizden cekinmeyin acaba demeyin.
Suskun SansursuzKadin beni etiketleme misin ama yazayim🤣 1:hic olmadı 2 5dk 3:Herşey sınırsız olmalı 🤪
Limoncicegi SansursuzKadin Hayır 14 dk sürmüştü Yataktan rahatlamış olarak kalk,partnerini yönlendir,ilişki sırasında konuş,üstte ol üstte olan tadını çıkarır 😂
Mrkkdn Cagla1903 ay o olay rezilik haha bende de olmuştu hatta ilişki sonrasu demiştim gaz cıkarmadım haberin olsun icime boşaldığin icin o sesler geld hahah
Cagla1903 Mrkkdn ahahah acayip utandım yerin dibine girdim resmen pırt pırt ses çıktıkça kahkaha attım Eşim neye uğradığını şaşırdı ya ilk kez böyle birsey duydu benden 🥲🥲🥲🤭😂☹