SansursuzKadin 1-vajinadan çıkan gaz sayılıyorsa evet 🤣
2- on sevisme uzun sürerse 1 dk sürüyor 2. Post yarım saatten az sürmez 😍
3- hiçbir şekilde partneri uzaklaştırma onda kusur arama tüm kusurları kapatan ol mide bulantısı utangaçlık ve çekingenlik asla yapma🔥 cesur ol tatlım 🤣
💥💥Günün Cinsellik Soruları part 11 💥💥
Akrep 🤣🤣🤣 adam anlamişmidir
Birkadin 🤣🤣 mide bulantisi dedik diye ağzınızada sıçtırmayın şimdi yani o kadar yapmayinahagahhshsjs🤣🤣
- Düzenlendi
SansursuzKadin 1-hayır 😀
2- 7-8 dk falandir
3- am benim elletirim bağ benim belletirim ver gitsin toprak olmayacak mı 😀😀❤️❤️
SansursuzKadin 😂 daha neler sen sıçtın şuan tabi ki çizgin olmalı ama çokta seyapma yani ay zevk suyu geldi aman bacağıma değdi yok yapış yapış vs 😁 onları kastettik
Birkadin 🤣🤣🤣 belli olmaz bacim bazisi bizim sinirimiz yok diye agzimiza sictiriyoruz saniyo
- Olmadı olmasında 😱
- 10 dk gibiydi sanırım
3.cüretkar ol 💃
cutechucky 🤣🤣🤣ulan ne dedin öyle ahahahahahskdkhejdj
Orange-woman Allah korusunnn😀😀
SansursuzKadin bugün golü ben yaptım lütfeeeennn😀😀😀
1- Olmadı şuana kadar çok şükür 😂
2- 7-8 dk gibi bir şeydir tahminimce on sevisme saymıyorum .
3- Siz benim gibi olmayın çatır çutur söyleyin istediğinizi eşinize.. nasil bı manyağım ben duzeltemiyorum utangacligimi
- Evet 😂🤭
- 5 6 dk. 😅 Tayin sonrası ayrı kalmıştık baya
- İlişkiyi başlatmaktan çekinme, utangaçlık cinsellikte en itici huy. Vücudumuzda çeşit çeşit tahrik edici noktalar var mümkün olan en kısa zamanda kendini keşfet. 💐
- Düzenlendi
SansursuzKadin oha ya aklıma ne geldi, aşırı hasta olduğum ama böyle yanıp turuşuyorum. Onu işemeli sıçmalı fantezileri olduğunu öğrendiğimde arkama bakmadan kaçmıştım😂😂😂😂 ay nerden geldi aklıma ya çatladım gece gece gülmekten 😂😂
SansursuzKadin 1. hayır allah korusun 😂
- Hiç süreye bakmadım ama kızım uyanırsa on saniye bitirdiğimiz oluyor😂
- Kimse kusursuz değildir kendini beğen, kendine güven 🌸🌸
BademGozlu kim gaz cikardi🤣
Mirinda imzami atarimm💙
istebunlarhepseks iyyyyyyy🤣🤣🤣🤣
BademGozlu ozellıkle g noktasi konusunda 🙈
cutechucky kesinliklee🤣🤣💙
Redrouge ben seni niye etiketleyemiyomm