Paramore allah kurtarsin dermisim 😀😀
💥💥Günün Cinsellik Soruları part 11 💥💥
bitterdelisi24 🤣🤣her zamann
SansursuzKadin
1-hayır Allah korusun 😂
2- 6 dk tahminen
3- sırf eşiniz istiyor diye asla anal yapmayın.
SansursuzKadin
1.ben sadece doggy de cikardim ama on taraftan ama diger turlu asla olmasinida hiiic istemem esim gazi cikarir kisaca cani ne zaman isterse cikarir😂
- esim yurt disina gidince cok ozlesirsek en kisa 5 dk
3.rahat olun asla ama asla yapilandan ve yapacak olacaklarinizdan cekinmeyin cinselikte esinizden cekinmeyin acaba demeyin.
- Düzenlendi
SansursuzKadin 1-Hayır
2-10 dakika
3-anı yaşayın 😄
bayandrakula_1 bencede cekindikce hersey kotuye gider
Kamelia aaayynen 👍🏻👍🏻👍🏻
SansursuzKadin beni etiketleme misin ama yazayim🤣
1:hic olmadı
2 5dk
3:Herşey sınırsız olmalı 🤪
Suskun adini yazdim listeye smdi🥰💙
Redrouge bende cok utangacim asla bisi diyemem
- Hayır
- 14 dk sürmüştü
- Yataktan rahatlamış olarak kalk,partnerini yönlendir,ilişki sırasında konuş,üstte ol üstte olan tadını çıkarır 😂
SansursuzKadin cevaplıyorumm
1 - Vajinadan pıt pıt sesler geldi yerin dibine girmiştim ama ben yapmadım kendiliğinden cikti tam da karşımdaydı s.x bitmişti konuşuyorduk o sıra ayyy . [ sonradan acıkladım ona benim yapmadıgımi ama eminin inanmamıştır]
2- 3-4 dk gün içerisinde cok sexy giyince dayanamıyor bebek uyanıkkwn üstüme atlıyor hali ile bebek olunca kısa sürüyor
3- KIZLAR kendinizi sevin ve özgüvenli olun ki karşı tarafa bu enerji gecsin
SansursuzKadin 1_ evet 😂😂bir defa olmuştu kurusu fasulyenin suçu diyormuşum 😂😂
2_hep kısa olduğu için birini secemiyirum
3_Annem hep derdi ilişkiden önce kokulu sabunla yikan diye bu var bir tavsiye 🤭🤭
SansursuzKadin 1.hayır bilmiyorum 2.Kaynanamın evinde yattığımız odanın kapısı açıktı 10 dakikada olduda bitti maşallah 😂
3.Tavsiye versem bir dert vermesem ayrı bir dert en iyisi vermiyim ben size 😂😂😂
SansursuzKadin ayneeennn
SansursuzKadin 1 hayır 2 2 dakika sürdü genelde 5 dakika zorlarsak 10 olur 3 kelin ilacı olsa kendine sürer hiç tavsiyem yok