SansursuzKadin Pembetilki valla katiliyorum bende hep yakalanma korkusuyla yapilan sexe bayilmişimdir
Birkadin SansursuzKadin 1-vajinadan çıkan gaz sayılıyorsa evet 🤣 2- on sevisme uzun sürerse 1 dk sürüyor 2. Post yarım saatten az sürmez 😍 3- hiçbir şekilde partneri uzaklaştırma onda kusur arama tüm kusurları kapatan ol mide bulantısı utangaçlık ve çekingenlik asla yapma🔥 cesur ol tatlım 🤣
SansursuzKadin Birkadin 🤣🤣 mide bulantisi dedik diye ağzınızada sıçtırmayın şimdi yani o kadar yapmayinahagahhshsjs🤣🤣
Birkadin SansursuzKadin 😂 daha neler sen sıçtın şuan tabi ki çizgin olmalı ama çokta seyapma yani ay zevk suyu geldi aman bacağıma değdi yok yapış yapış vs 😁 onları kastettik
cutechucky SansursuzKadin 1-hayır 😀 2- 7-8 dk falandir 3- am benim elletirim bağ benim belletirim ver gitsin toprak olmayacak mı 😀😀❤️❤️
SansursuzKadin Birkadin 🤣🤣🤣 belli olmaz bacim bazisi bizim sinirimiz yok diye agzimiza sictiriyoruz saniyo
istebunlarhepseks SansursuzKadin oha ya aklıma ne geldi, aşırı hasta olduğum ama böyle yanıp turuşuyorum. Onu işemeli sıçmalı fantezileri olduğunu öğrendiğimde arkama bakmadan kaçmıştım😂😂😂😂 ay nerden geldi aklıma ya çatladım gece gece gülmekten 😂😂
Redrouge 1- Olmadı şuana kadar çok şükür 😂 2- 7-8 dk gibi bir şeydir tahminimce on sevisme saymıyorum . 3- Siz benim gibi olmayın çatır çutur söyleyin istediğinizi eşinize.. nasil bı manyağım ben duzeltemiyorum utangacligimi
BademGozlu SansursuzKadin Evet 😂🤭 5 6 dk. 😅 Tayin sonrası ayrı kalmıştık baya İlişkiyi başlatmaktan çekinme, utangaçlık cinsellikte en itici huy. Vücudumuzda çeşit çeşit tahrik edici noktalar var mümkün olan en kısa zamanda kendini keşfet. 💐
Mirinda SansursuzKadin 1. hayır allah korusun 😂 Hiç süreye bakmadım ama kızım uyanırsa on saniye bitirdiğimiz oluyor😂 Kimse kusursuz değildir kendini beğen, kendine güven 🌸🌸
BademGozlu SansursuzKadin o konuda bende çok iyi değilim ya 😅 bu yolda uzun uğraşlar vermem gerek sanırım 😃 çözeriz hepsini el birliğiyle 😂