Tuzlu su ile kalanlar varmış 🤷‍♀️ bi Esra Ezmeciyi takip edin instada.

Zoya nasil sabrettin canim ben 1 senedir evliyim sabredemiyorum hemen olsun istiyorum

• Zoya bunu yanıtladı.

Minnosannesi11 oyle valla evlat bambaska ama tadini cıkarmadan dogurunca evlilikte alt ust oluyo. benim esimle öncedende bırlıktelıgım vardi gezdik tozduk yaşadik evli gibiydik zorlanmadim sarsilmadim hic ama ilk kez beraberlik yasayip cocuk olunca bi daha aasla evlilik eskisi gibi olmuyor. sogukluk giriyor araya. happykidste goruyorum bi cok mutsuz evlılıgın sebebi bu

Sadgirl eşiniz boşaldıktan sonra ayaklarınızı yukarı kaldırın poponuz yıkarsa olsun yastık koyun öyle biraz yatın,bide yakı bantları var egzaneden onarsan deneyın ilişkiden önce yapıştırın belinize ben öyle kaldın benim kv tavsiye etmişti oda öyle kalmış bu arada bizim 4 seferde tuttu yakı bandı sıcaklık yapıyo ya sperm kayar gider tutar Allah’ın izliyle

Sadgirl Sabir etmek zorunda kaldım ki bende pcos vardı kimi doktor bebegin olmaz dedi kimisi tedavi görürsen kalirsin dedi kimisi biraz zor dedi gitmediğim doktor kalmadı ruhsal halim çok çöküktü surekli sinirliydim umutsuzdum tam dedim ki kendime okuluma vericem sinavlarima çalışacağım vazgeçtim olmuyorsa olmuyor dedim eşim izne gelmisti o ay hamile kaldım ailemizin heyecanını sevincini artik siz tahmin edin mükemmel bir duygu bebegim.olduktan sonra kalbimin dışarıda olduğunu biliyorum artik Rabbim sizede hayirlisi ile nasip etain ben hep hayirlisuni Rabbimden istedim ve inanie misiniz iyi ki onceden olmadida simdi oldu diyorum okula gidemezdim onca şey vardi halledemezdim tam zamaninda geldi onun icin uzulmeyin zamaninda gelecek bekleyin

Ledy122 onu yaptım olmadı yaki bandını da çok duydum alıp deneyeceğim ama sıcaklık sperme zarar veriyor diye biliyorum ben

Zoya inşallah benim işte engel olacak biseyim yok isten çıktım çalışmıyorum okulum zaten bitti ama açıktan 2. Üniversiteyi okuyorum olmadi bende kendimi derslere vereyim belki o zaman unuturum

• Zoya bunu yanıtladı.

Sadgirl Bak doktorum dediki kafandan ne zaman atarsan o zaman hamile kalirsin cok kisi bana bunu söyledi ne alaka dedim gerçekten bunu yasadim bana inan ne zaman aklından cikarirsan unutursan o zaman hamilw kaliyorsun

Sadgirl merhaba soğan suyunh denedinizmi acaba soğan suyuyla bir cok kisi hamile kaliyor. Denemediyseniz arastirip denemenizi tavsiye ederim ❤ umarim hersey gonlunuzce olur 🙏

SansursuzKadin Benim 19 ay sonra oldu ama ne ilişkimden ne bi şeyden zevk alamadım sürekli sorun vardı sonra çocuktan sonra düzeldi ama iş işten geçti çocukla çok zor olmaya başladı ama buna da alışmam lazım o zaman çok yanlış düşünmüşüm herşeyi mutluyum çok şükür bu yeter

Sadgirl cnm 2 yıldır kuzenimin de olmuyordu Dr asilama önerdi 2 sylik hamile asilama deneyin umarım olur

Sadgirl sıcak olduğu için daha etkili oluyo canım bilmiyorum ben duymadım kötü bişey bana kayınvalidem tavsiye etmişti bende kalamıyodum hamile oda gencken bir sene kalamamış ona büyükler demiş yapın öyle kalmış bende öyle kaldım

Sadgirl deneyın dönücü merak ettim dönersiniz umarım güzel haberler bekliyorum inşallah tüm isteyenlere Allah versin