Dilekg1994_ Yoksa bı ben mi böyleyim. Düzenli degistirdigim halde gündüz falan, kaç defa çamaşır da değiştiriyorum. Acaba kullandığım urunle mı alakalı. Çok çeşit var bı ped alsak. Ne almam gerekiyor çamaşır temiz olması için. Bilgim yok
zarifhanim Dilekg1994_ Ne kullanıyorsunuz? Yani sızdırma problemiyse hepsini deneyip hangisi iyi onu ayırt edebilirsiniz. Ben gece ürünlerini alırım genelde ve 3 4 saatte bir değiştiririm dolsa da dolmasa da hiç böyle bir problem yaşamadım.
Akrep Dilekg1994_ Bekarken çok geçerdi ve uzun sürerdi. Evlendikten sonra 2-3 gün e düştü adet günüm ilk gün yoğun ve ağrılı olsada kolay kolay çıkmıyor. Kotex gece pedi kullanıyorum ben bitene kadar. Ve günde dolmasa bile 2 3 saatte bir değiştiriyorum tuvalete gidip tekrar o şekilde gezmek rahatsız ettiği için.
Rouge Dilekg1994_ bazen oluyor o da always dısındaki pedler kullanırsam oluyor bitek .senin dedigin gibi ne kadar dikkat edersek edelim oluyor .halbuki öyle cok siddetli de regl gecirmiyorum yani. Bende Tek sızdırmayan always
Dilekg1994_ zarifhanim bende hep gece alıyorum. Ama özellikle kanat kısmı kirleniyor. Dolmasada oluyor
Sahra5 Dilekg1994_ e şimdi öyleyse giydiğin çamaşır burda etken diye düşünüyorum çok dar ince falan giyme Yani oluyordur ya bence her kadının en az bir kere başına gelmiştir ama kotex en iyisi bence sen onu kullanmaya başla tampon falan da iyidir onu da dene
Akrep Dilekg1994_ ultra natural klasik yani canım. Haklısın bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir 🙃
Hayat_ Dilekg1994_ always orkid yani canim yurtdisindaki adı oo. Bende onu kullanıyorum turkiyeye dönüş yaptigimda orkid kullandim burdada always ama ikiside ayni sadece adi degisik orkid ten baska ped kullanamazdim ama uzun suredir tampon kullanıyorum cok rahat valla
Dilekg1994_ Rouge Orkid ama hangi olanı peki. Ultra gece mı ekstra falan filan diye tabirler var. Hangisidr. İlk defa bugün Orkid aldım ben. Ultra gece diye geçiyor. Bu nasıldır sizce mesela. Daha yeni başladım kullanmaya
Zeusunherasi Dilekg1994_ hiç kullanmadım ama bikac saatte bir çıkarıp boşaltıp temizleyip geri takılıyor diye biliyorum