BirVarBirYok Yasemminplt34 canım illa şüphelenmenmi gerekiyor şifresini bilirsin ama karıştırmak huyun değildir anlarımda şifresini bilmemen garip geldi bana🤦♀️
Petito Arasemir11 yapan kendine yapar haddinden fazla süründü zaten bi süre daha sürünmeye devam edecek yaparsa da kendi bilir bir daha olursa ben kendi hayatıma bakarım
Suskun Valla kızlar iki yıllık evliyim görücü usulü oldu zaten erkekttennyana şansım olmadı benim eşimde bı tuhaf sürekli telefonu elinde bı ara şifresini söyledi ama geçen bı bakayım dedim değişmiş 🤔
Anne123 Lavinia_ Nasil oluyor anlatır mısınız bende merak ettim bildirimler falan nasıl kapatılıyor net bir şekilde adım adım yazarsanız çok sevinirim 😊
ketenprenses Geçen eşimle çok büyük kavgaettik barıştıktan sonra eşime beni aldatırsan seni asla affetmem affetmem gerekirse,bende seni aldatırım dedim
Aspirin ketenprenses bende yaklasık aynıs etleri söyledim eğer bigün benialdatırsan umrumda olmaz seni asla bosamam ama …nın karısı benimlede yattı dedirtirim dedim 😂 cok asırı sinir oldu
Adamasali Lavinia_ bildirimleri kapatmayi canım ben bi keresinde yapmıştım baya oldu hangi uygulamadır hatırlamıyorum…ama gece uyurken yapmıştım baktım.mesaj geldi ben kendi telefonumdan baktım mesajına sonra onun telefonuna bildiririm geldi hemen benim gördüğüme dair
Lavinia_ Anne123 öncelikle kendi telefonunuza wp web yüklüyorsuniz sonra eşinizin telefonun dan wp ya giriyorsunuz yukarda 3 nokta var basıyorsun wp web yazıyor Qr kod tarama istiyecek kendi telefonun yüklediğin wp web in Qr kodunu tarat bu kadar 😘