Pcoslu1anne Eylem_01 Orda popüler ve tanınan olmak daha önemli sanki gözlemlerime göre tabi. Belirli kisilerin açtığı postlardaki yorumlar o kadar fazla ki biz bisey sorsak 3-5 kisi zor yazıyor
Birsusamannesi Eylem_01 canım başlığına kayınvalidene hakaret eden bir cümle yaz yada ektim bana bunu yaptı sizce napayım diye ya da görümcemi şimdi ne yapmalıyım falan orası böyle başlıkları seviyor bende şaşırmıştım. Çocuk programı ama çocuğuyla ilgili soru sorana doktora git diye azarlayan gördüm 😂
zarifhanim Eylem_01 Anladım, bir sakıncası yok o zaman, ek gıdaya geçiş döneminde veriliyor. Daha küçük sanmıştım, her verdiğiniz şeye katabilirsiniz
Deleted11 Eylem_01 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/U4UVDEV.png] Şöyle bir tarif var bi dene istersen iyi gelir inşallah
Deleted11 Eylem_01 bilmiyorum ki bir araçtır istersen. Ya da duphalac diye bir ilaç var kabızlık için onu da araştır bebeklere veriliyor emin değilim çünkü 😬 bide Kızıltepede mi oturuyorsun?
BademGozlu Eylem_01 sorunun ne kadar büyük olursa olsun bir Allah’ın kulu cevap vermiyo. Bende çoktandır birşey yazmıyorum
vahsikelebekk forumgurmesi hatta sen buraya geldiğinde açtığın post neden silindi anlamadım😄 bana da bildirim gelmiş bir şeyler yazılmış ama göremedim çok şaşırdım🫢