Ompatii Pcoslu1anne ben kendimden bahsediyoeum ve görünüsten banane zardan esimde onu sorun etcek insan degil
E_heralde Olivetti yine müthiş bir yorum. Seni tanımayı çok isterdim. Devletimizin milletimizin senin gibilerine çok ihtiyacı var. Çöküşteler çünkü posttan da göründüyü gibi.
Hemsireanneg Hayalperestbayan 🙈 Ya minik minik aklıma geldi düşününce hadi hadi çabuk deddigimi hatırlıyorum videoya cekseydik yarilirdim gülmekten 😂😂
Aspirin 2minikmucize bendede cırt die ses cıktı sonra acıdn ağladm ben hemen baktık carsaf kirlenmesn die hiç bişi yoktu pecete sildimdede cook haifif pembe bi dmla bişi vardı. ama 1hafta birlimte olamadk acıdan mecbur doktora gittim oda zarin tahriş oldunu söyledi.
2minikmucize Aspirin Aynen canım benimde öyle oldu ama hiçbir şekilde kanamam olmadı yani daha önce ilişkim de olmamıştı yani kızlık kana bağlamak pek sağlıklı bir şey değil ama tabi daha önceden yapıp yapmadığı belli oluyor erkekleri anlıyor yani
Astalavistabeybi Hayalperestbayan Biz değilde kızlığımız bozuldu 😂 gerçi evlenmeden önce olunca bizde de bi bozukluk var gibi.. 😂😂😂
Redrouge Hemsireanneg Eşimle evlenmeden önce 8 senelik birlikteliğimiz vardı bende bu şekilde düşündüğüm için birlikte olmadım . Daha hoş geliyor o günün heyecanı bana ☺️
Miniminyon_pasaannesi 2minikmucize hayret bir şey . Bende de gelmedi. Ve hep nerede sorun oldu neden böyle oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum. En ufak kuşku duyacak bir şey de yaşamadım. Hala düşünüp duruyorum 🙄
2minikmucize Miniminyon_pasaannesi yok be canım ne kuşku duycan ben de eşimden başka kimse ile olmadım ama yapı meselesi zarın bence boşver kaç yıllık evlisin 🤣eşin peki tutumu nasıldı
Miniminyon_pasaannesi 2minikmucize 4 yıllık evliyim. Haliyle oda bi tuhaf oldu başta. Yemin ettim kimseyle birşey olmadı diye . Oda bıraktı ondan sonra konusu açılmadı bidaha . Ama ben kötü oldum yani 🥲
2minikmucize Deleted09 iyi güvenmişsin cnm🤣benim 6 yıllık kocam yine evlensek yine yapmazdım güvenmezdim yani😅
2minikmucize Miniminyon_pasaannesi boşverin bi kana bakmıyor ki ne işler görüp kanaması olan çok ben bakireliği kan olarak görmüyorum benim için bakirelik kutsaldır eşlerimiz ne kadar bakir ki yeminler ediliyor benim eşimin çok olmuş mesela hiç kafana takma
Mihrimahnur Hayalperestbayan dğyram duruyor canım sevgi herşeyin önüne geçerse bie adamda durur benimki 1 ay beklediysi kendimi kasa kasa bir hal olmuştum ahah😂😂
2minikmucize Miniminyon_pasaannesi ak cnm ne demek 😅ama bi kan için o kadar genç kız katlediliyor ki anlatamam bak benim için bakirelik kutsaldır eşimle olsun isterim kan için değil ama heyacanı o zaman yaşamak için zaten o zar küçükken fln kızları mikroptan korumak için falan diye düşünüyorum yoksa kan için olsa herkeste şarıl şarıl gelir o yüzden kafanızı takmayın Doğumda bile yırtılmış olabiliyor bazen 😊
propofol Hayalperestbayan iğrenç bir anlatım. Cinsel ilişki her iki tarafın eşit olduğu eşit duygular zevkler yaşadığı bir eylemdir. Kimse kimseyi bozmaz.