Kızlar lazer olmayı düşünüyorum. Fakat hangi marka iyi, tekrar çıkıyor mu kafamı karıştıran durumlar var. Yeni evliyim 5 aylık ve çocuk sahübi olduktan sonra yaptır diyorlar. Sebepkeri neler? Önerebileceğiniz firma var mı. Ya da olsam tekrar cıkar mı değer mi verilen paraya merak ediyorum kararsızım
Buz lazer
Golden ben hem buz hemde normal lazere gitmiş biri olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim alexandre dedikleri lazere evlenmeden önce gittim seansları çok düzensiz yaptı yapan kişi ve benim seanslarım bitmeden dükkanı kapattı gitti bu arada bi tane kızım var yani öyle çocuk olmasını etkileme durumu asla yok buz lazere de doğumdan sonra gittim 3 seans anlaştığımız bölgeleri baktım yapmıyor bende anlaşmayı sonlandırıp bitirdim ama buz lazerin buz başlığını sürmüyordu pandemiden dolayı aşırı canımı yaktı kendim lazer aleti alıp yapmayı düşünüyorum bitirmiyor uyutuyor diyorlar ama olsun iki üç ay tüysüz gezmek de ideal ya bu arada bende beyaz tenliyim çoğu tüyüm sarı
Golden Buz lazer ve gitmeden önce jilet vur diyorlarsa işlem anında jel suruyorlarsa ona gitme
Kahvehatunu neden öyle dediniz
gshande Kuzenim güzellik merkezi var oyle dedi buz lazeri öneriyor
Kahvehatunu gitmeden önce jilet vur diyorlarsa islem anında jel sürüyorlarsa gitme dediniz ya onu anlamadım 🙂
Kahvehatunu Jilet vurulmamalı traş makinası ile kısaltılmalı haklısınız. Ama buz lazer jel ile uygulanır .IPL cihazlar jelsiz uygulanır.Kuzeniniz ıpl kullanıyor olabilir mi? buzlazer.com’da nerede yaptırabilirim listesinde ismi var mı?
Defnee Bana yaptı jel kullanmadı ve çok memnun kaldım
gshande Kuzenim öyle dedi evde jilet vurup kısaltma ve işlem anında jel kullanmıyorum dedi başka illerdeyiz gidersende öyle olan merkezleri tercih et dedi
Kahvehatunu Genelde jel kullanılır o yüzden dedim .Memnunsanız ne mutlu 🤗
Kahvehatunu teşekkürler 🙂
Golden şimdi paket almış olsan mesela lazer için bir süre sonra çocuk yaparsan eger bu kez hamileykenngidilmiyor lazere ve hormonlardan dolayı tüyler biraz daha artıyor bu kez verim alamamış olacaksın ama çok rahatsızsan eger tabıki çok büyük kolaylık ben dogumdan kısa süre sonra başlamıştm çok memnunum